Megvan az új Pókember-film címe, nagyon cuki videóban hozták nyilvánosságra

És közben jól kigúnyolták Tom Hollandet, amiért soha nem tudja tartani a száját.

Az aktuális Pókember, Tom Holland legendás spoilerezőnek számít, a legutóbbi film (Pókember: Idegenben) címét is ő kotyogta ki először, a Marvelnél pedig úgy döntöttek, egész marketingkampányt húznak fel erre a poénra. Először Holland posztolta ki a film „hivatalos” címét (Phone Home), utána a Peter Parker haverját alakító Jacob Batalon (Home-Wrecker) és végül Zendaya is előállt a saját verziójával (Home Slice). A rajongóknak ekkorra már nyilván leesett, hogy trollkodnak velük a sztárok, most pedig kiderült, hogy mi a valódi cím a Holland Instagramján megjelent videóból.

A félperces jelenetben a fiatal színészt látjuk, ahogy kijön Jon Watts rendező irodájából, és azon morgolódik, hogy már megint kamu címeket kapott csak. Nem is érti az egészet, mire Zendaya felvilágosítja, hogy talán azért nem bíznak benne, mert a legutóbbi film címét is elspoilerezte. A kamera ezután egy fehér táblára fókuszál a háttérben, ahol a rengeteg címváltozat közt láthatjuk a véglegest is:

Spiderman – No Way Home

A cím szabad fordításban azt jelenti, hogy nincs lehetőség a hazatérésre. Egyelőre még nem tudni, mi lesz a magyar verzió, de a fordítók dolgát megkönnyíti, hogy a forgalmazó (az előző rész magyar címéből kiindulva) nem ragaszkodik hozzá, hogy a „haza” vagy az „otthon” benne legyen.

A forgatás még tart, de ha minden jól megy, 2021. december 17-én mozikba is kerülhet a film.