Mi történik, ha Tony Stark csúcstechnológiája rossz kezekbe kerül?

Disney+ sorozat helyett Marvel-film lesz az Armor Wars. Egy dolog változatlan: Don Cheadle így is, úgy is Hadigép páncéljában vág rendet a rosszfiúk között, akik megkaparintották Tony Stark csúcstechnológiáját.

 

A Marvel legújabb nagy dobását, az Armor Warst, ami eredetileg a Disney+ egyik új tévésorozata lett volna, mozifilmmé gyúrják át – tudta meg a Variety. Yassir Lester, akit eredetileg a sorozat vezető írójának jelöltek ki, továbbra is a projekt forgatókönyvírója marad.

 

Vasember és Hadigép, azaz Robert Downey Jr. és Don Cheadle (forrás: Fórum Hungary

 

Nincs változás abban sem, hogy az Armor Wars főszereplője az a Don Cheadle lesz, aki az MCU-ban (Marvel Cinematic Universe, azaz „a mozifilmes Marvel-kánon”, ami nem teljesen ugyanaz, mint a Marvel-képregényeké) évek óta a szürke Vasember-páncélban repkedő amerikai pilótát, James Rhodest alakítja, akinek a szuperhősneve War Machine (a magyar szinkronban: Hadigép). Rhodesnek ezúttal azzal kell majd szembe néznie, hogy

mi történik, ha Tony Stark csúcstechnológiája rossz kezekbe kerül... 

A rajongói spekulációk szerint az Armor Wars lehetséges gonosztevői Stilt-Man (a magyarul megjelent képregényekben: Gólyaláb), Crimson Dynamo és Justin Hammer lesznek (utóbbi karatert Sam Rockwell alakította a Vasember 2-ben). Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy az Armor Wars filmként mikor fog megérkezni a mozikba.

Az Anaheimben nemrégiben megrendezett D23 Expón Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke még azt jelentette be, hogy a Armor Wars a Secret Invasion eseményeit követi majd. A politikai thrillerekre és UFO-inváziós filmekre erősen hajazó utóbbi sorozatnak Nick Fury (Samuel L. Jackson) lesz a főszereplője, és 2023 elején kerül fel a Disney+ kínálatába. Egy friss előzetes szerint Rhodes ebben is feltűnik majd, ráadásul lesz némi vitája a hosszú időre eltűnt Furyval, aki a Föld ellen ármánykodó alakváltók támadásának hírével tér vissza a dolgos hétköznapokba:

 

 

Don Cheadle korábban azt is megerősítette, hogy befejezte eredeti szerződéses kötelezettségeit a Marvel stúdió felé, de megjegyezte, hogy nyitott a további MCU-projektekre. (via Variety)