Milla Jovovich megint akciódús játékadaptációt forgat, itt az első fotó

A Resident Evil újabb része helyett most a Monster Huntert viszi filmre.

Milla Jovovich ismét játékadaptációt forgat, és természetesen most is a férje, Paul W.S. Anderson a rendező. Csakhogy a sztárpáros ezúttal nem a 2002-es Kaptárral megkezdett Resident Evil-szériához készít újabb csapnivaló részt, hanem egy másik sikeres Capcom-videojátékból, a Monster Hunterből csinál filmet.

A forgatás a héten kezdődött, a 42 éves színésznő az első munkanapja után posztolta ki az alábbi két fotót az Instagramjára. Egyenesen a sminkszobából, ahol gondos kezek több órán át kenegették rá a sok kamuvért és műsarat. A két kép mellé írt szöveg szerint Jovovich lényegében most is egy ugyanolyan karaktert fog alakítani, mint amilyen a Resident Evil-filmekben Alice volt: egy határozott, kemény és igen harcias nőt, akire egy egész kis csapat néz fel, mivel ő tudja a leghatékonyabban felaprítani a rájuk rontó veszedelmes szörnyetegeket. Utóbbiak amúgy most nem mutáns zombik lesznek, hanem pikkelyes-denevérszárnyas, gigantikus dínókra hasonlító, válogatott fantasy rémségek. 

A 2016 novembere óta fejlesztés alatt álló filmben Jovovich mellett szerepelni fog még a harcművész Tony Jaa, a rapperből lett színész T.I. valamint Ron Perlman is. Aki pedig még nem ismeri a Monster Hunter videojátékokat, annak íme egy kis ízelítő a legutóbbi részből, ami idén jelent meg konzolokra, és elég nagy sikert aratott a rajongók közt:

(via Movieweb)