Minden korábbinál cukibb és szívmelengetőbb trailert kapott az élőszereplős Dumbó

Tim Burton eléggé átírta az eredeti Disney-mesét, de a pityergés így is garantált lesz a moziban!

2019. március 29-én (nálunk már 28-án!) mozikba kerül Tim Burton legújabb filmje, a Dumbó, ami ugyanúgy egy régi Disney-klasszikus élőszereplős feldolgozása, mint a Will Smith-féle Aladdin. Mivel ez a premieridőpont már eléggé közel van, ki is jött egy új trailer, ami alapján egyre inkább úgy tűnik, hogy Burton eléggé átírta az eredeti, 1941-es mesét.

Nincsenek például éneklő varjak, és a piros hoppmesterkabátos egérke, Timothy sem nagyon sürgölődik Dumbó körül. Úgy tűnik, hogy még a fekete varázstollat is a főszereplő gyerekektől (Nico Parker és Finley Hobbins) fogja megkapni a nagyfülű kiselefánt...

Burton verziója inkább egy nagyszabású, látványos, múlt század eleji freak show-nak tűnik (ezt a milliőt a rendező már a Nagy Halban is ügyesen megidézte), ahol a goromba porondmester, Max Medici (Danny DeVito) egy visszavonult, veterán cirkuszost (Colin Farrell) kér meg arra, viselje gondját a csúnyácska kiselefántnak, akit minden néző kinevet, és csak hátráltatja a cirkuszt. Ám amikor felfedezik, hogy a Dumbo képes a füleivel repülni, a híre eljut egészen a dörzsölt szórakoztatóipari mágnáshoz, Vandevere-hez is (Michael Keaton), aki épp a világ legnagyobb és leglátványosabb vidámparkját építi Dreamland néven. Dumbo itt is óriási show-t mutat be az elbűvölő légtornász, Colette Marchant (Eva Green) mellett, ám Vandevere álomparkja a csillogó díszletek mögött tele van sötét titkokkal! (via The Independent)