Mozifilm készül a Gyalogkakukkot kergető Prérifarkasról

A címe az lesz, hogy Coyote vs. Acme. Itt is ráesik majd a szikla meg a páncélszekrény?

Amikor már tényleg nem nagyon tudnak semmi újat kitalálni a hollywoodi producerek, akkor jön az, hogy meg kell filmesíteni valami régi franchise-t, amit kölyökként mindenki szeretett, így nemcsak a nosztalgiázók fogják megnézni a moziban, de elviszik a saját gyerekeiket is. Más ötletem ugyanis nincs arra nézvést, miért döntöttek úgy a Warner stúdiónál, hogy

mozifilmet kell forgatni a Prérifarkasról, Coyote vs. Acme címmel!

Az valahogy senkinek sem fordult meg a fejében, hogy a Looney Tunes rajzfilmeknek pont az volt a lényege: a vicces szereplők a fizika törvényeire fittyet hányva, percenként átfutnak a szakadékon, berohannak a sziklafalra festett alagútba, vagy épp felrobbannak egy ACME feliratú dinamittól, aztán kezdik az egészet elölről. Abban viszont nem lesz semmi vicces, ha ugyanezt már nem rajzfilmfigurák fogják csinálni, hanem hús-vér emberek és élő díszletbe tett, bumfordi CGI karakterek, mint az Alvin és a mókusok vagy a Hupikék törpikék mozifilmekben.

A Prérifarkas-film forgatókönyvét a Warner Jon és Josh Silbermanra bízná, akik korábban olyan tévésorozatokon dolgoztak forgatókönyvírói és produceri pozíciókban, mint a Felhőtlen Philadelphia, a Will és Grace vagy A stúdió. (via Consequenceofsound.net)