Nem hiszed el, ki rendezi a Még egy kört mindenkinek remake-jét

Chris Rock – na erre kíváncsiak vagyunk! (Nem.)

Már 2021 tavasza óta tudni lehet, hogy amerikai remake készül Thomas Vinterberg Mads Mikkelsen főszereplésével forgatott zseniális fekete komédiájából, az alkoholszintjüket még munka közben is egy konstans kellemesen alacsony szinten tartó középiskolai tanárokról szóló Még egy kört mindenkinekből.

A jelek szerint a projekt kissé nehezen alakul, mert azóta nemigen haladt sehova, vagy legalábbis nem derült ki róla semmi új infó. Na de most minden megváltozott, hiszen egy elég felzaklató hír érkezett, miszerint Chris Rock fogja rendezni a Leonardo DiCaprio Appian Way nevű produkciós cége gyártásában készülő alkotást.


DiCaprio részvételéről eddig is lehetett tudni (az első hírek még arról szóltak, hogy a produceri részvétel mellett ő alakíthatja Mikkelsen karakterét is; erről azóta nem közöltek semmi közelebbit), s most az is kiderült, hogy egy Stuart Bloomberg nevű ismeretlen forgatókönyvíró már írt egy első vázlatot, amit hamarosan egy új író és Rock fog kezelésbe venni.

Mi a magunk részéről kicsit tartunk a végeredménytől, mivel amilyen munkákat alkotóként a komikus eddig lerakott az asztalra (többek közt egy, A nőmre hajtok című, a közepesnél kicsit rosszabb vígjáték, amit ő írt és rendezett, illetve a Spirál: Fűrész hagyatékában ötletgazdaként és producerként is részt vett), azok nem sok bizakodásra adnak okot (miközben az eredeti film Oscart nyert) –

de ne legyen igazunk!


(via Deadline)

 

A PORT néhány bátor újságírója is kipróbálta a kísérletet

Lenyomtunk egy napot benyomva

Kipróbáltuk azt a kísérletet, amit a Mads Mikkelsen főszereplésével készült Oscar-díjas dán film, a Még egy kört mindenkinek hősei folytattak: közel egy munkanapon keresztül egy állandó alacsony szinten tartottuk a véralkoholszintünket, azaz folyamatosan spiccesek voltunk. Lássuk az eredményét!

Tovább