Nem volt egy méznyalás Mark Walhbergnek A tégla forgatása

Hiába érdemelt Oscar-jelölést Martin Scorsese filmjéért, a színész nagyon ki volt akadva a munka során.

Wahlberg a 2006-os filmben Dignam őrmester karakterét formálta meg Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Matt Damon, Martin Sheen, Alec Baldwin és Vera Farmiga oldalán. Eredetileg azonban a sztárnak egy másik szerepet ígértek…

„Kicsit ki voltam akadva néhány körülmény miatt,

de a végére azért működött a dolog” – mesélte Wahlberg a Happy Sad Confused című podcastben.

„Eredetileg úgy volt, hogy egy másik szerepet fogok játszani. Eredetileg úgy volt, hogy megfizetnek” – folytatta a színész, szóval vélhetően valamelyik főszerepről lehetett szó. „Aztán végül megállapodtunk, hogy Dignamet játszom, és végül is megláttam az előnyét annak, hogy ezt a figurát alakítom, és kitaláltam a megfelelő megközelítést hozzá, hogy mindenkivel szembehelyezkedek. De rögtön utána egy másik filmet is le kellett forgatnom” – mondta a sztár.

Wahlberg a filmben. Forrás: InterCom


Mark Wahlberg ugyanis a Négy tesó és a Legyőzhetetlen között forgatta A téglát, ami szintén okozott némi nehézséget. „Meg kellett növesztenem a hajam, ezért olyan fura a frizurám a filmben.

Emiatt mindenki azt kérdezgette, hogy miért volt rajtam paróka.

Mire én: hát ez nem egy paróka, csak a következő filmem miatt növesztem a hajam” – mesélte még Wahlberg, aki azt is elárulta, hogy volt néhány összetűzése Scorsese-vel is.

„Teljesen megértem, hogy neki Matt-tel, Leóval és Aleckel kellett foglalkoznia, én meg a Legyőzhetetlen miatt öt héten keresztül ingáztam. Aztán amikor visszajöttem, rögtön azzal fogadott, hogy ki kell vennem a hajpótlásaimat, amiket nyolc óráig tart amúgy berakni, ezért mondtam neki, hogy nem fogom. Szóval igen, volt pár nézeteltérésünk” – zárta a sztár.


(via The Hollywood Reporter)