Nézd meg, hogyan veszti el totálisan az eszét Anthony Hopkins, többezer ember szeme láttára!

A 80 éves sztár egy ijesztően vicces videót tett ki a Twitterére.

Ezúttal egyáltalán nem újságírói túlzás, hogy a 80 esztendős Sir Anthony Hopkins Twitterre kirakott, mobiltelefonnal készített videóján pörög a fél internet – a másik fele pedig azonnal felrobbant! Íme a félpercnyi, totális őrület, amit mostanra 7,7 millióan láttak, és amiben A bárányok hallgatnak, a Westworld és sok más kultikus alkotás sztárja olyan fejet vág, mint egy szívgyógyszerre beviszkiző Hannibal Lecter!

A bizarr performanszra természetesen rengeteg, jobbnál jobb komment is érkezett:

  • Ez lesz, ha túl sok a nagyszemű bab és a Chianti! (utalás A bárányok hallgatnak májevős jelenetére)
  • Életében először próbált Viagrát!
  • Ez én vagyok, péntek délután, ha vége a melónak.
  • Rémálom! Nagyon ijesztő a fickó, persze nem véletlenül, swansea-i, tuti defektes mentálisan. Nem is értem, miért nem készül új Hannibal Lecter-rész, hát csak ezt kéne filmezni 90 percen keresztül!
  • Igor, a csuklyás köpenye nélkül.
  • Meghallgatás volt az öreg Joker szerepére?
  • Jézusom, ez nagyon fura! Olyan, mint egy hús-vér Gru.
  • Westworld őrült egy hely!

Könnyen lehet persze, hogy a videó csak Anthony Hopkins filmeken és tévésorozatokon túli munkásságát és az egyéb művészeti ágakba tett kirándulásait hivatott népszerűsíteni. A nóta ugyanis, amire tombol, a saját szerzeménye, a videó utáni, újabb Twitter-bejegyzés pedig egy Amazon linkre mutat, ahol Hopkins Dreamscapes című, festményekkel, fotókkal és rajzokkal teli, önéletrajzi ihletésű művészeti albumát lehet megvenni.

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu