Nézz meg ötpercnyi részletet az Aquamanből!

Rengeteg akció, egy kis humor és az elképesztően kigyúrt Jason Momoa látható az új kedvcsinálóban.

Az új felvételeket múlt pénteken hozták nyilvánosságra a New York-i Comic Conon, ahol immár végképp eldőlt, hogy az Aquaman nem a korábban látott sötét, depresszív DC-mesékre fog hasonlítani, hanem szakítva a hagyományokkal minden korábbinál tökösebb és viccesebb lesz, hiszen – talán a főszereplő Jason Momoa személyiségéből adódóan – nem kevés önirónia és némi pimasz humor is került bele.

Forrás: InterCom

 

Aquaman és a vörösre festett hajjal megjelenő Amber Heard karaktere, Mera királynő között folyamatos a csipkelődés, a pisilésre célzó poén pedig egyenesen fergeteges. James Wan rendező (Démonok között, Halálos iramban 7.) pedig szakított a technikai tökéletességre való törekvéssel, és a film látványvilága szándékoltan hamisnak, videojáték-szerűnek tűnik (valószínűleg felismerte, hogy felesleges lenne realizmusra törekednie egy olyan alkotásban, amelynek a főhőse a halakkal beszél).

A minden korábbinál hosszabb kedvcsinálóban láthatunk ezenkívül egy csomó akciót, köztük üldözést és verekedést is (helló, Nicole Kidman!), és a vörös Amber Heard mellett Patrick Wilson (Apró titkok, Démonok között) szőkén jelenik meg. Ennél több jelenetet most már valószínűleg csak december 20-án, a film magyarországi premierjekor láthatunk az Aquamanből.


(via Uproxx)