Nicholas Hoult lett az új Superman-film főgonosza

A Mad Max – A harag útja szereplője alakítja Lex Luthort a 2025 nyarán mozikba kerülő Superman: Legacyban.

Jó hírünk van a szuperhősrajongóknak: Nicholas Hoult kapta meg Lex Luthor szerepét James Gunn 2025-ben mozikba kerülő Superman: Legacy című filmjében. Mint ismeretes, az új Acélember David Corenswet lett – pedig korábban maga Hoult is nagy eséllyel pályázott a legendás DC-hős piros köpenyére.

Ki lesz az új Superman Henry Cavill után? 3 színészre szűkült a lista

Állítólag David Corenswet, Tom Brittney és Nicholas Hoult között dől majd el, ki öltheti magára a kultikus piros köpenyt.

Tovább

 

Miután az Aquaman és az Elveszett királyság a jövő hónapban lezárja a DC szuperhősös univerzumának jelenlegi történetfolyamát, a Superman: Legacy a következőnek a kezdetét jelenti majd a vásznon. A projekt a tervek szerint Clark Kentet követi majd nyomon a szuperhősködéssel töltött korai éveiben, amikor még fiatal újságíróként próbált egyensúlyt teremteni a munkája és a Kripton bolygó utolsó fiaként viselt, nagy erővel járó nagy felelőssége között. Lois Lane szerepét ezúttal Rachel Brosnahan kapta meg, de Isabela Merced és Nathan Fillion is csatlakozott a film szereplőgárdájához.

 

Forrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images

 

Bár a Superman: Legacyra még éveket kell várni, máris óriási várakozást kelt a rajongók körében, mivel a film az egész franchise jövője szempontjából sokat jelent – és ugyebár ez lesz az első olyan blockbuster, ahol nem Henry Cavill alakítja az Acélembert.

(via Collider)