Öngyilkos lett Michael Madsen egyik fia

A 26 éves, Hawaiin élő Hudson Lee Madsen a sajtóhírek szerint egy fejlövéssel végzett magával. Korábban az amerikai hadseregben szolgált, megjárta Afganisztánt is.

Sajtóértesülések szerint feltételezhetően öngyilkosságot követett el a Hawaiihoz tartozó Oahu szigetén Michael Madsen 26 éves fia, Hudson Lee Madsen, akinek (állítólag) Quentin Tarantino volt a keresztapja. A The Sun január 24-én írta meg, hogy holtan találták az ifjabbik Madsent egy önkezűleg okozott lőtt sebbel. A hatóságok nem árulták el, hogy pontosan mikor történt a tragikus haláleset, a honolului halottkém szóvivője csak egy rövid, hivatalos közleményt adott ki:

Megerősítem, hogy a 26 éves Hudson Lee Madsen fejlövés következtében halt meg, feltehetően öngyilkosságot követett el Oahu szigetén.

Hudson Lee Madsen Wahiawában élt a feleségével, Carlie-vel. A közösségi médiában korábban megosztott képei alapján annyit lehet tudni róla, hogy az amerikai hadseregben szolgált, és egy ideig Afganisztánban is állomásozott. A The Independent magazin megkereste Michael Madsent és a képviselőjét, de egyelőre egyikük sem kommentálta a tragikus halálhírt (a sztár a közösségi oldalaira sem tett ki a hétvége óta semmit).

Max Madsen, Michael Madsen és Hudson Lee Madsen a 2006-os Családi űrutazás című Michael Madsen-film ünnepélyes díszbemutatóján a Los Angeles-i Cinerama Dome-ban (fotó: E. Charbonneau/WireImage for Warner Bros./Getty Images)

 

A színész felesége, Hudson Lee Madsen édesanyja, DeAnna Madsen sajtóértesülések szerint Hawaiira utazott a fia tragikus halálhírét követően. DeAnna Madsen Michael Madsen harmadik felesége, akivel a színész két másik gyereket is közösen nevel: Calvin 25, Luke 16 éves. Madsennek rajtuk kívül két másik gyermeke is van az előző házasságából (Jeannine Bisignanótól 1995-ben vált el a színész).

(via The Independent)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.