Összeáll a dream team: Tom Holland Christopher Nolannel forgat

A Pókember-filmek sztárja és a Batman-filmek rendezője bármit is csináljon, az csak jó lehet. Matt Damon ráadásul már a fedélzeten van!

Tom Holland produkcióközeli források szerint aktív tárgyalásokat folytat arról, hogy ő is bekerülhessen Christopher Nolan következő sikervárományos filmjének szereplőgárdájába, Matt Damon mellé. A készülő film, amelynek még nincs címe, és a témája sem ismert, 2026. július 17-én kerül majd a mozikba. Maga Nolan írja és rendezi, a finanszírozó a Universal Pictures, a forgatás pedig várhatóan 2025 elején kezdődik el. Tom Holland szereplése viszont nagy kihívást jelenthet majd a gyártási határidők szempontjából, mivel az ifjú sztár, aki Peter Parkert alakítja a kasszarobbantó Marvel-blockbusterekben, a következő évben minden bizonnyal a Pókember 4 és a következő Bosszúállók elkészítésével lesz elfoglalva.

 

Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images

 

Nolan egyébként már az előző filmjét, az Oppenheimert is a Universalnál forgatta le, megszakítva ezzel a közel két évtizedes gyümölcsöző együttműködését a Warner Bros. stúdióval, ami olyan kasszasikereit finanszírozta, mint a Batman-trilógia, az Eredet és a Dunkirk. Mivel az Oppenheimerben olyan ismert sztárok tűntek fel fontos szerepekben Cillian Murphy mellett, mint Robert Downey Jr., Emily Blunt, Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett és Matt Damon(!), most is benne van a pakliban, hogy hamarosan egy sereg A-listás színész csatlakozik majd Matt Damonhoz (és remélhetőleg Tom Hollandhoz) a készülő új Nolan-filmben.

(via Variety)