Összejöhet a Trópusi vihar folytatása?

Tom Cruise és Robert Downey Jr. legalábbis benne lenne, szóval minimum egy spinoff megtörténhet, ha jól drukkolunk.

Idén tavasszal arról számolt be a Far Out Magazine, hogy Tom Cruise annyira élvezte Les Grossman, a gusztustalan és gátlástalan producer szerepét a 2008-as akciókomédiában, hogy elszánta magát: elkészíti a figurára épülő spinoffot. Régóta nem titok egyébként, hogy a sztár szívesen belebújna újból Grossman kövérjelmezébe, hiszen már a 2020-as MTV Movie Awards díjátadón is feltűnt a visszataszító karakter szerepében.

Később olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy Cruise és Christopher McQuarrie rendező-producer annyira rá vannak fixálódva a figurára, hogy folyamatosan terítéken van köztük, miként lehetne ismét feltámasztani.

A híradásokból nem volt világos, hogy csak a népszerű karaktert akarják „kölcsönvenni”, és vadonatúj sztorit kanyarítanának köré, vagy esetleg hivatalos spinoffot forgatnának.
Cruise és Downey Jr. a Trópusi viharban. Forrás: UIP-Duna Film


Most pedig újabb lépéssel kerültünk közelebb a reménybeli Trópusi vihar-spinoff megvalósulásához, hiszen az ExtraTV riportere az előzményeken felbuzdulva

nekiszegezte a kérdést a film egy másik szereplőjének, Robert Downey Jr.-nak,

hogy ő a maga részéről benne lenne-e Tom Cruise oldalán egy folytatásban.

„Wow, tényleg?” – hangzott Downey Jr. reakciója (amikor az újságíró közölte vele, hogy Cruise szívesen visszatérne). „Hát nézd, én a magam részéről csak annyit mondok, hogy Tom Cruise és én még sosem forgattunk együtt.

Szóval ez afféle bizonytalan ’igen’ a részemről,

ami után már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen a közös munka” – válaszolt a színész arra a kérdésre, hogy ő is szívesen visszatérne-e. Mi ezt úgy értelmezzük, hogy most már csak drukkolnunk kell, hogy Cruise fülébe is eljussanak a hírek!


(via Unilad)

 

Tudj meg mindent a filmről!

10 dolog, amit nem tudtál a Trópusi viharról

Vasárnap ismét leadja a tévé Ben Stiller fergeteges, az amerikai filmipart kifigurázó vígjátékát, olyan sztárokkal a főbb szerepekben, mint Robert Downey Jr., Jack Black vagy Tom Cruise. Ennek örömére íme tíz érdekesség a forgatás kulisszái mögül!

Tovább