Összevitatkozott Margot Robbie-ékkal a Barbie babát gyártó Mattel elnöke

És közben jó híreket kaptak a Barbie-filmmel kapcsolatban a lábfetisiszták.

Július 20-án kerül a mozikba a Barbie, a Mattel ikonikus babáján alapuló vígjáték. A bemutató kapcsán a Time magazinban osztottak meg egy beszámolót a forgatásról. Ebből többek közt kiderül, hogy a Mattel elnöke, Richard Dickson egy alkalommal a film londoni forgatási helyszínére repült, hogy megvitasson Greta Gerwig rendezővel és a főszerepet alakító Margot Robbie-val egy jelenetet, amely szerinte nem illett a céghez. A rendező és a sztár meggyőzték Dicksont arról, hogy benne kell maradnia a filmben a kérdéses képsornak, és élőben elő is adták neki a kifogásolt jelenetet.

Robbie azt is elmesélte, hogy amikor először találkozott a Mattel vezérigazgatójával, Ynon Kreizzel produceri minőségében, már akkor tisztázta vele, hogy tisztelni fogja a márka örökségét,

de ha nem mondunk ki bizonyos dolgokat, akkor valaki más fogja kimondani azokat."

Robbie azt akarta, hogy ne ő legyen az egyetlen Barbie a filmben, hangsúlyozandó, hogy többféleképpen is lehet Barbie-nak lenni.

"Ha a Mattel nem megy bele, hogy a Barbie-k sokfélesége megjelenjen a filmben, akkor nem hiszem, hogy meg akartam volna csinálni. (…) Nem hiszek abban az üzenetben, hogy 'Ez az egy verziója van Barbie-nak, és a nőknek törekedniük kell rá, hogy ilyenek legyenek, így nézzenek ki és így viselkedjenek.'"

Robbie azt is elárulta, hogyan forgatták a Barbie trailerében látható, mémmé vált lábjelenetet, amikor is Barbie kilép a rózsaszínű magassarkú cipőjéből, és a lábfeje ugyanabban a pózban marad. Az előzetes bemutatója után a rajongók azon kezdtek spekulálni a közösségi médiában, hogyan vajon valóban Robbie lábát láthatjuk-e.

A színésznő megnyugtatott minden lábfetisisztát: nem használtak dublőrt.

Nem szeretem, amikor nézem a saját filmem, és tudom, hogy nem a saját kezem látom”

- mondva, hozzátéve, hogy épp ezért mindig megkéri a rendezőt, hogy hadd csinálja meg ő a kérdéses jelenetet.

Rengeteg Barbie lesz Margot Robbie Barbie-filmjében – Előzetes!

A trailer alapján a romantikus vígjáték a Barbie-márka különböző korszakait egyszerre idézi meg.

Bővebben a sok Barbie-ról és Kenről

 

Az előzetesben látható képsoroknál amúgy nem használtak semmilyen trükköt, a színésznő egyszerűen belekapaszkodott egy rúdba, hogy megőrizze az egyensúlyát.

via: Variety / THR