Papucsban álltak az Oscar színpadára

A két komikának elege lett a kényelmetlen magas sarkakból.

Sokak szerint vita nélkül Tiffany Haddish, a Girls Trip sztárja és Maya Rudolph (Továbbállók, Koszorúslányok) volt a vasárnap éjjeli Oscar-gála két legjobb díjátadója. A két komika először is tűsarkú cipőt lóbálva a kezében jelent meg, mivel elegük lett belőle, hogy ilyen kényelmetlenül kell érezniük magukat a gálán.

Haddish kijelentette, hogy délelőtt tizenegy óta magas sarkúban van, de Rudolph viccesen rátromfolt azzal, hogy ő már a Kritikusok Díjának átadója óta. Sajnos Rudolph papucsát nem látni jól, de Haddish-é remekül kivehető: egy nagyon helyes, szőrös mamuszt húzott fel kényelmetlen lábbelije helyett.

A két fekete sztár ezután arról kezdett beszélni, hogy pár évvel ezelőtt sok kritika érte az Oscart, amiért „túl fehér” (nagy botrány volt belőle, hogy az afroamerikai művészek nagyon alulreprezentáltak a jelöléseket tekintve). Részint magukra célozva elmondták, hogy azóta hatalmas fejlődés történt.

„Szóval most sokan biztos azt gondolják, hogy akkor most már az Oscar túl fekete!”

– viccelődött Haddish. De Rudolph mindenkit megnyugtatott. „Ne aggódjanak, a kulisszák mögött nagyon sok a fehér ember!” – mondta.

A két színésznő olyan vicces volt együtt, hogy egyesek felvetették, jövőre lehetnének ők az Oscar-gála műsorvezetői.


(via Digital Spy)