Poirot a szuperhősfilmek és a Trónok harca sztárjai után nyomoz

Tovább alakult a Halál a Níluson szereposztása Kenneth Branagh Hercule Poirot-ja és a már bejelentett nevek, Gal Gadot és Armie Hammer oldalán.

Még azt hittétek, hogy a 2017-es Gyilkosság az Orient expresszennek volt lenyűgöző a sztárszereposztása? A film folytatásaként készülő, az amerikai mozikba 2020. október 9-én érkező Halál a Níluson még annál is jobban hemzseg majd a nagy nevektől.

Ahogy azt eddig is tudni lehetett, Kenneth Branagh rendező megismétli a szerepét mint az impozáns bajuszú Hercule Poirot nyomozó, aki ezúttal Egyiptomban vakációzik, egy nílusi hajóúton vesz részt, ahol egy szerelmi háromszög drámai módon gyilkosságot eredményez.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

In October 2020, Kenneth Branagh returns with a whole new cast of suspects for Death on the Nile.

20th Century Fox (@20thcenturyfox) által megosztott bejegyzés,

Branagh részvétele mellett már korábban bejelentették, hogy a gazdag nőt, aki elszerette szegényebb barátnője szerelmét, a Wonder Woman filmekből ismert Gal Gadot alakítja, a csapodár férfit pedig Armie Hammer.

A 20th Century Fox a napokban kirakta az Instagramra a teljes szereposztást, olyan további nevekkel, mint a Trónok harca Ygritte-je, Rose Leslie (ő lesz az a szegényebb nő, akinek elvették a vőlegényét), Letitia Wright (Fekete Párduc, Bosszúállók filmek), Annette Bening, Russell Brand, Sophie Okonedo vagy Ali Fazal (Halálos iramban 7., Viktória királynő és Abdul).


(via DigitalSpy)