Pompás werkvideó jött ki Az utolsó jedikhez

Daisy Ridley vívni tanul, és végre Benicio Del Toróról is kiderül, kit fog játszani a Star Wars 8-ban.

Már tényleg csak pár hónap, és mozikban a Star Wars 8, vagyis Az utolsó Jedik, aminél igazából még mindig nem tudjuk, kik az utolsó Jedik. Természetesen kézenfekvő válasz lenne, hogy Luke és Rey azok, de a dolog valószínűleg nem lesz ennyire egyszerű. Addig is itt egy werkvideó a forgatásról, amiben nemcsak az azóta elhunyt Carrie Fisher tűnik fel, de megnézhetjük, hogyan tanult bottal és fénykarddal vívni a Reyt alakító Daisy Ridley.

Emellett az is kiderül, hogyan ázott bőrig Csubakka bundájában Peter Mayhew, a rendező, Rian Johnson pedig elmeséli, mennyire imádott gyerekkorában a Star Wars-figuráival játszani. A sasszemű rajongók viszont eddig nem látott jeleneteket is kiszúrtak a videóban. Többek között ezt az űrlónak nevezett, gigantikus lényt, a fathier-t:

Snoke fővezér tróntermét, amelynek a vörös színe tökéletesen harmonizál a korábban már megmutatott, pretoriánus testőrök vörös páncéljával:

Poe Dameron, az Ellenállás vakmerő pilótája pedig vakmerő tetteket fog végrehajtani a Crait nevű bolygón, ahol már a korábbi trailekből is kiderült, hogy a sivatagot megkapirgálva piros kristályfelhő jut a levegőbe (talán ezzel akarják a lázadók becsapni az Első Rend lépegetőinek radarjait és tönkre tenni az érzékeny műszereit).

És végre az is kiderül, miféle szerzet lesz a filmben Benicio del Toro DJ nevű karaktere, akiről eddig is rengeteg találgatás látott napvilágot (itt írtunk róla részletesebben), de most már biztos, hogy valamiféle kettős ügynök vagy kém lesz, aki Finn és az új női főszereplő beépülését fogja segíteni az Első Rendbe.

(via Looper)