Ponyvaregényes reunion lehet Tarantino utolsó filmje

A hírek szerint ugyanis John Travolta és Samuel L. Jackson is szerepet kapott benne.

Quentin Tarantino utolsónak mondott filmjéről még nem sok mindent tudni, azt leszámítva, hogy 1977-ben, Dél-Kaliforniában játszódik és egy pornómagazin valóban létezett kritikusán alapul majd. Megírtuk mi is a múlt héten, hogy a rendező Paul Walter Hausernek ajánlotta fel a főszerepet, de ez egyelőre pletyka, ahogy az is, hogy John Travoltának is jut egy szerep. Mindezt Jeff Sneider hollywoodi bennfentes szellőztette meg a World Of Reelben, és elárulta azt is, hogy már az egész film szereposztása megvan, de a hollywoodi sztrájkok miatt a hivatalos bejelentésre még nem kerülhetett sor.

Korábban az a pletyka is felmerült, hogy a Ponyvaregény másik bérgyilkosa, Samuel L. Jackson is szerepet kapott a filmben. A Vulture-nak adott júliusi interjújában a színész "no komment" választ adott, amikor erről kérdezték. Az év elején az a hír is felröppent, mi szerint Tarantino a Ponyvaregény bokszolójának, a demenciával diagnosztizált Bruce Willisnek is szerepet akar adni a projektben. Ebből Jackson szerepeltetése lenne a legkevésbé meglepő, ő ugyanis a Jackie Brownban, a Django elszabadulban és az Aljas nyolcasban is benne volt.

A pornókritikust, akin a film alapszik, egyébként William Margoldnak hívták, és így nyilatkozott róla Tarantino a Deadline-nak:

Szerintem nagyon jó kritikus volt. Pokolian cinikus volt. A kritikái olyanok voltak, mintha kereszteznéd a korai Howard Sternt és Travis Bickle-t.”

Via: NME