Rambo lóra pattan

Új képek érkeztek az ötödik részhez, talán a sztorihoz is közelebb kerülünk…

A jelek szerint hivatalosan is megkezdődtek a Rambo 5. produkciós munkálatai: ez alkalomból az akciófilm-folytatás sztárja, Sylvester Stallone két képet is kirakott az Instagram-oldalára. Az egyiken a színész westerncuccban, cowboy kalappal a fején látható, a másikon pedig egy lovon ül. Úgy tűnik tehát, hogy hősünk vietnami veteránból cowboy lett!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tonight we start filming…!

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Korábban – ahogy arról mi is beszámoltunk – egészen vad verziók is keringtek arról, miről fog szólni a várva várt ötödik rész. A most nyilvánosságra hozott fotók azt a változatot támasztják alá, amiben Rambo egy farmon dolgozik, és mivel elrabolják egy barátja lányát, átlépi az amerikai-mexikói határt, ahol megütközik Mexikó egyik legerőszakosabb drogkartellével.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

... Comes a Horseman Wild and Free. @rambomovie #rambo5

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Habár Stallone már 72 éves, nagyon készül a szerepre, amit remélhetőleg minden gond nélkül formál majd meg ezúttal is – a fizikai felkészülést már el is kezdte: erről itt írtunk korábban. A filmet – Matthew Cirulnick és Sylvester Stallone forgatókönyve alapján – az az Adrian Grunberg rendezi, akitől korábban a Börtönregényt láthattuk.


(via Uproxx)