Rami Malek úgy megilletődött az Oscar-díjától, hogy leesett a színpadról!

Rossz irányba indult vissza a helyére, de szerencsére nem lett semmi baja. Az afterpartyn hatalmasat bulizott!

Vasárnap este az Amerikai Filmakadémia a Los Angeles-i Dolby Theatre-ben kiosztotta az Oscar-díjakat. Rami Malek a legjobb férfi főszereplő kategóriában nyert a Bohém rapszódiával, amiben a Queen legendás énekesét, Freddie Mercuryt alakította, és bár eleinte nehezen találta a szavakat megilletődöttségében, igen érzelmes köszönőbeszédet mondott:

A 37 éves sztár könnyen lehet, hogy maga sem gondolta, hogy rögtön díjra váltja élete első Oscar-jelölését, hiszen olyan veterán nagyágyúkkal került egy kategóriába, mint Christian Bale, Bradley Cooper, Willem Dafoe és Viggo Mortensen. A beszéde végén kicsit zavarodottan eleve rossz irányba indult el vissza helyére (ez jól látszik ennek a videónak a végén, amikor a díjátadók az ellenkező irányba terelgetik), és mivel az Oscar átvétele előtt a legelső sorban ült a nézőtéren, talán csak le akarta rövidíteni az utat, vagy nem látta jól a nagy fényáradatban, hogy pontosan hol van a lépcső, mindenesetre több fotó is megörökítette, hogy lebucskázott a színpadról.

Szerencsére nem lett semmi baja sem a színésznek, sem az aranyszobornak. Az Oscar-gálák szervezői szerencsére ilyen esetekre is előre felkészültek – Rami Malekhez azonnal oda is rohantak páran elsősegély csomagokkal. Szerencsére gyorsan kiderült, hogy a sztárnak kutya baja, így folytatódott tovább a műsor, Malek pedig az este folyamán vidáma adta az interjúkat, és a fotók tanúsága szerint hatalmasat bulizott a Governors Ball címen futó, hivatalos afterpartyn.

Fotó: Kevork Djansezian/Getty Images

 

Nem ez volt az első eset az Oscar-gálák történetében, amikor egy díjazott megilletődöttségében elesett a színpadon: 2013-ban szegény Jennifer Lawrence hasalt el a lépcsőn a fél világ szeme láttára, miközben egy hatalmas, uszályos szoknyában sietett átvenni a legjobb női főszereplő díját a Napos oldalban nyújtott alakításáért. (via NME.com)