Robbie Williamst egy CGI-majom alakítja a róla szóló életrajzi filmben

Nem vicc, a kritikusok is csak hüledeztek a Better Man premierjén. Állítólag maga az énekes találta ki, hogy így legyen.

Szeptember 2-án a Telluride Fesztiválon volt a Better Man című életrajzi film premierje, amely Robbie Williams karrierjét mutatja be a Take That nevű fiúbandával való berobbanásától egészen a szólókarrierje csúcsáig.

Forrás: Ian MacNicol / Getty Images

 

A kritikusok, akik a fesztiválon látták a filmet,

igencsak meglepődtek, miután rájöttek, hogy Robin Williamst egy CGI-majom alakítja.

Tényleg, nem vicc! Az IndieWire kritikusa ezt írta:

Williamst egy számítógép által generált majom játssza az egész filmben. Nyugodtan olvassák el újra ezt a mondatot, ha szükséges!

A The Playlist munkatársa is hasonlóan fogalmazott:

Williamst majomként ábrázolják. Mindenki más valódi emberi lény a filmben, de Williams úgy van ábrázolva majomként, mint egy színész, aki épp most sétált ki valamelyik legutóbbi Majmok bolygója-film forgatásáról.

A Variety kritikusa ezt írta:

Robbie Williams életrajzi filmje elég álmosító lenne, de nagyon vad választás, hogy csimpánzként ábrázolják őt.

A rendező, Michael Gracey korábban azt ígérte, hogy az életrajzi film „nem mindennapi” lesz, és igaza lett: ugyanazokat a WETA FX-szakembereket alkalmazta, akik A majmok bolygója franchise-on is dolgoztak. Valójában persze Jonno Davies volt az, aki a motion-capture ruhát viselte a forgatáson (pont ahogy Andy Serkis tette A majmok bolygójában), így örökítették meg a majom mozgását, Robbie Williams pedig „csak” a majom hangját kölcsönözte.

Az ötlet, hogy CGI-majomként ábrázolják őt, állítólag magától Robbie Williamstől jött, mert sokszor úgy érzi, hogy amikor fellép a színpadra, lényegében nem több egy magát produkáló főemlősnél.

Forrás: Forum Hungary

 

A Better Man magyarországi premierje egyelőre nem ismert.

(via Independent)