Robert Pattinson hivatalosan is Batman: így fogadta az internet népe

Miután hivatalosan is megerősítették a sztár szerepeltetését, sokan kezdtek mémgyártásba. A korábbi, ellene indított petíciótól eltérően azonban a legtöbb támogató tartalmú. Íme a legjobbak!

Már egy ideje tudni lehet, hogy a Twilight filmek sztárja lesz a következő Batman, hiszen az erről szóló pletykák után nemrégiben a Variety a produkcióhoz közelálló forrásai is megerősítették az értesülést. Múlt pénteken a Warner hivatalosan is bejelentette a dolgot, így már semmi nem állt az útjába annak, hogy – miután korábban többen is petíciót indítottak a stúdió döntése ellen – a közösségi médiában írják ki magukból érzéseiket.

Érdekes módon a legtöbb megnyilvánulás kifejezetten pozitív, és védelmébe veszi Pattinsont, mások pedig semlegesen, bármilyen irányú elfogultság nélkül csinálnak viccet a tényből. A legkézenfekvőbb poén, amikor az Alkonyat filmekkel hozzák össze a dolgot, csak ezúttal nem azt kell kimondania Bellának, amikor megtudja, hogy szerelme valójában vérszívó, hogy „vámpír”, hanem azt, hogy „Batman”.

Más arra hívja fel a figyelmet egy vicces videóval, hogy lassan az összes amerikai szuperhőst brit színészek fogják játszani. De olyan is van, aki feleleveníti, hogy korábban maga Pattinson is viccelődött már azzal, hogy ő Batman. Az alábbi kis viccecske pedig egyenesen arról rántja le a leplet, miért ő a legjobb választás a szerepre:

„ – Mi van Robert Pattinsonnal, mit csinált? / – Ő lesz a Batman! / – És mi s szuperképessége? Jól tud szomorkodni? / – IGEN!”

Némelyek találóan arra hívják fel a figyelmet, hogy a színész maga még a most őt cinkelő nézőknél is jobban utálja az Alkonyat franchise-t, és azóta minden erejével igyekszik olyan szerepeket választani, hogy minél jobban eltávolodjon tőle, mások pedig arra, hogy annak idején Heath Ledgert sem fogadták el elsőre a rajongók Jokerként, aztán kiderült, hogy zseniális a gonosztevő szerepében. Végül pedig a kegyelemdöfést az a felhasználó adja meg, aki a következőt írta ki a Twitterre:

„Robert Pattinson mint Batman??? Mi jön ezután, egy másik színész is eljátszik majd egy másik szerepet??? Mikor lesz már ennek vége?”


(via Uproxx)