Robert Pattinson megint mesélt egy kicsit Christopher Nolan új filmjéről

Habár a sztoriról semmit sem mondhat, a sztár tudja, hogyan csigázza fel az érdeklődést.

Ahogy arról a múltkor már beszámoltunk, Christopher Nolan most készülő, 2020. július 17-én bemutatandó romantikus thrillere olyan lesz, mintha az Észak-északnyugat találkozna az Eredettel, az egyik főszerepet pedig az Alkonyat filmekkel híressé vált Pattinson alakítja benne (hogy ki a másik két főszereplő, arról itt írtunk korábban).

Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images

 

A színész legutóbb elmesélte, hogy a gyártó stúdió, a Warner Bros. és Nolan maga annyira hét lakat alatt tartják a forgatókönyvet, hogy azt ő sem kaphatta meg, hanem bezárták vele egy szobába, úgy olvashatta el, egyetlen alkalommal. A sztoriról a sztár – aki idén nyáron kezdi a forgatást – nyilván nem árulhatott el semmit, de annyit leszögezett, hogy „hihetetlen”.

Most Pattinson tovább mesélt, és elárulta, hogy ez lesz Nolan eddigi leghosszabb filmje.

„Ez a legőrültebb dolog, amit mostanában láttam. Három filmet is kitesz a hossza”

– mondta. Ha ez igaz, akkor a film nagyjából hat óra hosszú lehet, ami elég meredeken hangzik. Vagy az is lehet, hogy majd két részben mutatják be, mint a Kill Bill opusokat, a Harry Potter és a Halál ereklyéit vagy Az éhezők viadala: A kiválasztottat?

Eredet. Forrás: InterCom

 

Az eddigieken kívül a filmről mindössze annyi szivárgott még ki, hogy egy „grandiózus, újító, akciódús blockbuster, amit ezúttal is Imaxben fognak vetíteni”. Most a The Hollywood Reporter leírása szerint mindehhez azt is hozzátehetjük, hogy a mű „egy egész világot bejáró kaland” lesz, ami „egyszerre vonultatja fel az Eredet elképesztő elmemutatványait és von be az idő kontinuumába”.


(via Independent)