Ryan Gosling egész életében Ken szerepére készült

Mivel neonszínekben pompázó görkoris szerelésében szinte a retinánkba égett, az egész világ tudja, hogy Gosling játssza a közelgő élőszereplős Barbie-film Kenjét. A színész ráadásul azt is elmondta: egész életében arra várt, hogy ő lehessen Ken. Mutatjuk, melyik filmjeivel és sorozataival készült fel az életre kelt macsó baba megformálására!

Az ifjú Herkules kalandjai

Ryan Gosling már tinédzserként tudta, hogyan kell vonzó módon viselni a barnítókrémet – és hát nézzétek azokat a karizmokat! Nem csoda, hogy a sztár egyszer egy interjúban bevallotta, hogy erre a munkájára a legbüszkébb pályája elejéről.

„Barnítókrém volt rajtam, és bőrnadrág.

Képzeletbeli szörnyekkel küzdöttem, akik igazából nem voltak ott, de én úgy tettem, mintha ott lettek volna” – mesélt a rövid életű kalandszéria forgatásáról 2017-ben a The Huffington Postnak. A Barbie-ban a szintén hamis (vagy remélhetőleg igazi) barnaságot villantó színész legalább nosztalgiázhat egy kicsit, és újraélheti szanaszét szolizott napjait.

Forrás: Fox Kids

 

Szerelmünk lapjai

Nyilván mindenki betéve tudja Gosling egyik leghíresebb filmjének sztoriját, ami egy elragadó szerelmi történet egy szegény munkásfiúról, aki addig küzd a szívét elrabló gazdag lányért (Rachel McAdams), amíg az övé nem lesz – és még tovább is. Egyértelmű hát, hogy Noah-t és Allie-t az isten is egymásnak teremtette,

és éppen úgy illenek a másikhoz, akárcsak Barbie Kenhez.

Ugyan még nem ismerjük a Barbie-film pontos sztoriját, de bízunk benne, hogy abban is ugyanúgy kitart majd a fiú a főhősnő mellett, ahogy a Szerelmünk lapjaiban tette.

Forrás: Warner Home Video

 

Plasztik szerelem

Craig Gillespie 2007-es rendezésében a kissé különc Lars (Gosling) bemutatja a családjának és barátainak új barátnőjét, egy Bianca nevű brazil lányt. A gond csak az, hogy Bianca gumiból van, a férfi ugyanis egy szexbábukat árusító cégtől rendelte az interneten. A kisváros orvosának tanácsára a család és az egész város belemegy Lars játékába, így a gumibaba Bianca gyorsan beilleszkedik a közösségbe: egy helyi butik modellje lesz, misére jár, önkéntes munkát vállal a kórházban és elkíséri Larsot élete első házibulijára is.

Ugye ebben az esetben magyaráznunk sem kell a párhuzamot?

Forrás: Fórum Hungary

 

Őrült, dilis, szerelem.

Ebben az imádni való romantikus komédiában Gosling egy igazi szívtiprót alakít, aki kitanítja a csajozás minden csínjára-bínjára a hoppon maradt Calt (Steve Carell), mivel a férfi teljesen a padlóra került attól, hogy megcsalta a felesége (és hát randizni is a nejével randizott utoljára, még a húszas éveik elején). A film későbbi fordulataiból kiderül, hogy a nőfaló szépfiú a szíve mélyén azért nem olyan tetű manipulatív szemétláda, mint aminek tűnik, hanem szeretni is tud. Reméljük, Ken esetében is megismétlődik ez a fordulat.

Vagy ha nem, hát ezekkel a hasizmokkal Goslingnál tökéletesebb Kent el sem tudunk képzelni.
Forrás: InterCom

 

Túl a fenyvesen

Derek Cianfrance 2012-es bűndrámájának első blikkre nem sok köze van a Barbie-film rózsaszín világához, hiszen egy motoros kaszkadőrről szól, aki miután rájön, hogy szerelme titokban megszülte közös gyermeküket, újdonsült családját támogatandó bankrablónak áll, és szembekerül egy elszánt zsaruval. Ám ha jobban megnézzük a kitetovált Luke-ot, láthatjuk, hogy

épp olyan hidrogénszőke hajtincsei vannak, mint Kennek

– szóval egyértelmű, hogy a barnítókrém mellett a sztár a Barbie-film miatt jó előre megismerkedett a szőkítés titkaival is. Nem utolsósorban pedig a színész a Túl a fenyvesen forgatásán jött össze a maga Barbie-jával (későbbi élettársával és gyermekei anyjával), Eva Mendesszel.

Forrás: Pro Video



(via IndieWire)