Ryan Reynolds elárulta, miért szünetelteti egy kicsit a színészetet

Teljesen érthető az indok.

Ryan Reynolds nemrég jelentette be, hogy egy kis időre szünetelteti a filmezést, most elárulta, miért. A válasz igen egyszerű és tökéletesen érthető: így szeretne több időt tölteni három lányával és feleségével, Blake Lively-vel.

Tudod, ezt az időt nemigen kapod vissza

– mondta Reynolds a The Hollywood Reporternek a Wall Street Journal Magazine Innovator Awards hétfői New York-i díjátadóján.

Forrás: Steven Ferdman / Getty Images

 

A színész október 16-án osztotta meg Instagramján, hogy Spirited című, a Charles Dickens Karácsonyi éneke alapján készült musical-vígjáték forgatása befejeződött. Az Apple TV+ produkciójában Will Ferrell és Octavia Spencer a partnere, a filmet Sean Anders és John Morris, a Szextúra és a Megjött apuci alkotói rendezték. 

Nem biztos, hogy három évvel ezelőtt is készen álltam volna arra, hogy igent mondjak egy ilyen kihívást jelentő filmre. Az éneklés, a tánc és a homokozás Will Ferrell-lel egy csomó álmot váltott valóra. Minden másodperce, míg ezekkel  az obszcén tehetségű alkotókkal és művészekkel dolgoztam, hiányozni fog.

Az, hogy pihenteti a színészkedést, nem jelenti azt, hogy Reynold láblógatva töltené a napjait. Részesedése van az Aviation Gin, a Mint Mobile, a Maximum Effort Marketing és a Wrexham AFC cégekben is. "Nagyon fontos, hogy megjelenjek, hogy felvegyem a telefont, és hogy benne legyek a játékban. A filozófiánk az, hogy szórakoztató, okos, váratlan módon hozzuk össze az embereket" – mondta Reynolds korábban a THR-nek különböző üzleti vállalkozásairól.

Szóval, valószínűleg a nyár végéig távol leszek a filmezéstől, vagy legalábbis a filmforgatástól. Ez csak lehetőséget ad arra, hogy otthon legyek.

De sokáig nem is pihenhetne, hiszen a Deadpool Marvel-univerzumba becsatlakozó harmadik részét már megerősítették, ahogy a Free Guy folytatását is, és egyéb projektek is várnak rá.

(Forrás: The Hollywood Reporter)

 

Elindult a Port.hu új videósorozata, a SZESSÖN. Nézzétek meg az első részt, amelyben Kiss Gergő háromszoros olimpiai bajnok mutatja meg, milyen remekül bánik a dobverőkkel. Kövessetek minket a Youtube-on is!