Sandra Bullock részletesebben is mesélt visszavonulásáról

A CBS Sunday Morning című műsorának adott interjút, amelyben megmagyarázta a döntését, miszerint egy darabig nem szerepel filmekben.

Ahogy arról a múlt héten mi is beszámoltunk, a színésznő bejelentette, hogy egy időre visszavonul, hogy több időt tölthessen a családjával (Bullocknak két örökbefogadott gyermeke van, a 12 éves Louis és a 10 éves Laila). Így most egy ideig a magyar mozikba április 21-én érkező Az elveszett város című kalandvígjáték és a július 14-én bemutatandó A gyilkos járat című akciófilm lesznek az utolsó munkái.

„A kamera előtti munkát időnként ki kell pihenni. Egészen addig, amíg megint jól érzem magam a kamera előtt” – mondta a vasárnap adásba került interjúban a sztár. „Otthon akarok lenni. (…)

Mert eddig mindig rohantam valahova, egyik projekttől a másikig.

Most egy kicsit jelen akarok lenni, és egyetlen dologért felelősséget vállalni” – tette hozzá.


Amikor a riporter megkérdezte tőle, hogy akkor a tengerentúlon már március 25-én bemutatandó Az elveszett város lesz-e egy darabig az utolsó munkája (a később érkező A gyilkos járatot Bullock korábban forgatta), a színésznő azt válaszolta, hogy „igen, egy darabig”.

„De azt nem tudom megmondani, hogy meddig.”

Pár nappal korábban a sztár egy másik tévéműsornak, az Entertainment Tonightnak is beszélt a döntéséről. „Azon a helyen kell lennem, ami a leginkább boldoggá tesz. Nagyon komolyan veszem a munkám: amikor dolgozom, az nálam napi 24 órás elköteleződés a hét minden napján. Most viszont 0–24-ben a gyerekeimmel és a családommal akarok lenni” – jelentette ki Sandra Bullock.


(via NME)