Schwarzenegger a T-800-as lesz a Terminátor 6-ban, vagy az ember, akiről a Halálosztót mintázták?

Ezen a kínzó kérdésen pörög most a fél internet.

Napok óta lázban tartja a Terminator-rajongókat, hogy az ősszel mozikba kerülő, Magyarországon forgatott Terminator: Sötét végzetben kit is fog pontosan alakítani Arnold Schwarzenegger? Azt a jók oldalára átállt T-800-ast biztosan nem, akit a Terminator 2-ben láthattunk, hiszen ő odaveszett az olvasztókohóban, hogy senki se tudja gonosz célokra használni. A T3 és a T5 barátságos Terminátora az új film idősíkjában nem is létezik, mivel a T6 közvetlenül a T2-t folytatja – ezért él még mindig Sarah Connor (Linda Hamilton), aki elvileg már meghalt A gépek lázadása idején, és ezért alakítja Edward Furlong John Connort, és nem Nick Stahl, Christian Bale vagy Jason Clarke.

Az már az egy héttel ezelőtti San Diegó-i Comic Conon kiderült, hogy Schwarzenegger egy Carl nevű fickót alakít, aki talán egy olyan átprogramozott, T-800-as beszivárgó egység, amelyiknek a fémcsontvázra pakolt élő bőrszövete megráncosodott az idők során. Egyelőre annyit tudni Carlról, hogy egy eldugott kunyhóban lakik, ő segíti Sarah Connort, Grace-t (Mackenzie Davis) és Danit (Natalia Reyes) a Skynet elleni gerillaháborúban, és amikor egy furgon hátuljában szembe kerül a gonosz Terminátorral, akit ezúttal Gabriel Luna alakít, elég keményen megküldi egy gépfegyver-sorozattal (ez a jelenet látható a lenti Comic Con-trailerben is)!

Ugyanakkor az „I'll be back – Carl be back”-szóviccek áradata mellett elindult a találgatás is, hogy Carl nem-e az a katona, akiről a Skynet annak idején a Halálosztó fizimiskáját mintázta, és akinek A gépek lázadásából kivágott jelenete vicces mémként terjedt el később az interneten?

(via Movieweb)