Simon Pegg fullba nyomja a Christian Bale-t

Kihívója akadt a radikális átalakulások mesterének: a Star Trek- és Mission Impossible-filmek sztárja brutálisan kigyúrta magát és/vagy lefogyott – akármelyik is, megdöbbentő a látvány.

Pegg új filmje, az Inheritance kedvéért esett át a drasztikus változáson: a thriller főszerepe miatt kilenc kilót fogyott (ami nem sok, de a színész eleve elég vékony volt), testzsírarányát pedig 4 százalékkal csökkentette.

A 49 éves sztárról készült megrázó fotót személyi edzője, Nick Lower tette közzé az Instagramon, ahol azt is elárulta, hogy a csodálatra méltó átalakulásra hat hónap alatt került sor. A kommentek között Pegg rajongói egyrészt hangot adnak lenyűgözöttségüknek, másrészt arra is felhívják a figyelmet, hogy a színész ezzel Christian Bale nyomdokaiba lépett.

Mint arról korábban már írtunk, Bale-nek olyan brutális testsúlyváltozásai voltak, mint például amikor a 2004-es A gépész kedvéért 28 kilogrammtól szabadult meg, majd Christopher Nolan Batman-trilógiája miatt 45 kilónyi izmot szedett magára. Szintén 45 kilóval volt súlyosabb az Alelnökben, de ezúttal izom helyett zsírt pakolt magára – amit azóta ismét leadott, természetesen megint csak egy szerep kedvéért.

De vissza Simon Pegghez! Az Inheritance-ben Lily Collins, Kate Mara, a dán Connie Nielsen és a Gossip Girl – A pletykafészekből ismert Chace Crawford oldalán játszik. A film – amit jelenleg még forgatnak, de állítólag még az idén be fogják mutatni – arról szól, hogy egy gazdag és befolyásos család pátriárkája életét veszti, és ezzel egy olyan sokkoló titkot hagy örökül özvegyének és lányának, ami miatt az egész életük összeomolhat.

Forrás: Shannon Finney / Getty Images

 

Pegg szerepéről a fogyáson kívül mindössze annyit tudni, hogy egy Morgan nevű férfit alakít. Aki pedig szokásos formájában szeretné viszontlátni kedvencét, annak a következő Mission: Impossible-moziig kell várnia, amiből a színész még kettőt biztosan leforgat.


(via Independent)