Sosem találod ki, mi Daniel Radcliffe legnagyobb szerepálma!

Vajon mi akar lenni a Harry Potter-filmek sztárja? Hamlet? James Bond? Star Wars-főgonosz? Annyit segítünk, hogy egy híres énekes életrajzi filmjét szívesen bevállalná.

Nagy-Briatnniában már egy hete fut a mozikban Daniel Radcliffe legújabb filmje, aEscape from Pretoria, amiben a 30 éves sztár ezúttal egy '70-es években valójában is megtörtént, dél-afrikai börtönszökést mesél el – tudatosan törekedve arra, hogy most már tényleg ne a szemüveges varázslótanonccal azonosítsák őt a nézők. Az ilyenkor szokásos promóciós körút keretében a Fox News megkérdezte a színésztől, milyen szerepálmai vannak, melyik zenész életrajzi filmjét vállalná el szívesen?

Daniel Radcliffe aEscape from Pretoria című filmben (forrás: Momentum Pictures)

 

Radcliffe így válaszolt:

Ha az álomszerep azt jelenti, hogy kit lenne jó eljátszani és kinek a dalait énekelném szívesen, akkor azt hiszem, David Bowie lennék. De aligha lennék rávehető erre. Nem hiszem, hogy jó lennék [Bowie szerepében], és bizonyára lennének olyan emberek, akik jobban meg tudnák ezt csinálni. Ráadásul szerintem nem feltétlenül kell mindenkinek az életéről filmet készíteni. Ha egy olyan zenészről készülne film, akinek szeretem a zenéjét, akkor biztosan dupla nyomás alatt lennék, úgyhogy inkább nem is akarok filmet forgatni a kedvenc zenészemről. Esetleg egy '70-es évekbeli punkzenészt eljátszanék, az kevesebb énekestudást igényelne tőlem. Ez talán jó lenne.

(via Independent)