Stallone már 71 éves, de így is bevállalja a Rambo 5-öt!

A jó öreg vietnami veterán ezúttal a mexikói drogkartell ellen harcolna egyszemélyes hadseregként.

10 éve makacsul tartja magát a pletyka, hogy Sylvester Stalollone korántsem zárta le a Rambo franchise-t a 2008-as negyedik résszel: szeretne egy ötödiket is. Volt már itt szó western hangulatú bosszúdrámáról, amiben kedvenc vietnami veteránunk pont úgy rúgja szét egy csapat bandita hátsóját, ahogy Clint Eastwood tette a Nincs bocsánatban.

De meglebegtettek egy Savage Hunt alcímű, farkasemberes verziót is, amiben a farmján éldegélő Rambónak kell megállítania az amerikai hadsereg genetikailag felturbózott, de irányíthatatlanná vált szuperkatonáit. Most viszont újra előkerült a legalább ugyanennyiszer meglebegtetett harmadik verzió is, amiben a farmján éldegélő, fejkendős dzsungelharcos a mexikói drogkartell ellen viselne egyszemélyes háborút, miután egy jóbarátja lányát elrabolják és a határ túloldalára hurcolják a gengszterek.

Azt egyelőre nem tudni, a Rambo 5-öt is Stallone rendezné-e, és hogy a forgatókönyvet ezúttal is ő írta-e, hiszen az elmúlt években már számtalanszor bejelentette, hogy nem lesz több Rambo-folytatás. Az viszont szinte biztos, hogy az ötödik rész producere Avi Lernera forgatás már idén szeptemberben elkezdődik, és az idei cannes-i filmfesztiválon már elindul a film promóciója és a forgalmazók keresése. (via Movieweb)