Stallone nélkül Schwarzenegger sem akar Expendables 4-et

Úgy látszik, a Feláldozhatók franchise-ban még a két legmenőbb főszereplő is feláldozható.

Arnold Schwarzenegger nemrég bejelentette: ha régi cimborája, Sylvester Stallone nélkül akarják leforgatni az Expendables 4-et, akkor abban ő sem kíván szerepelni - írja az Independent. Az osztrák izomhegy, aki idén már 70 éves lesz, kemény hangú nyilatkozatban közölte:

Nem létezhet Expendables Sly nélkül. Ha ő nincs benne, én sem vállalom a filmet. Nem láttam a forgatókönyvet, azt sem tudom, van-e már egyáltalán forgatókönyv, annyit tudok, hogy augusztusban már el akarják kezdeni a forgatást.

Azt persze maga a Halálosztó is elismeri, hogy míg az első két Expendables igazán jó móka volt, addig a harmadikat eléggé elrontották, és ő sem a legjobb formáját hozta benne (én is pont ugyanígy gondolom egyébként), így szerinte ezt a szerethető, de elrontott franchise-t már fölösleges folytatni.

Korábban ugyanis sajnos tényleg nem április tréfa volt, hogy a Feláldozhatók-franchise a fő hajtómotor Sylvester Stallone nélkül megy tovább. A 71 éves Sly annyira összekülönbözött a folytatáson a Nu Image és a Millennium főnökével, Avi Lernerrel, hogy már nem ő lesz az új rész írója, rendezője és producere. Így nagy kérdés lesz, hogy az alapemberek kiesésével Bruce Willis, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li és Wesley Snipes képesek lesznek-e egyáltalán mozikba csábítani a VHS-korszak rajongóit.