Szüneteltetik a Queen-film forgatását

A film rendezőjénél, Bryan Singernél „váratlan egészségügyi proplémák” adódtak, ezért a Hálaadásnapi-szabadságok után nem tért vissza a forgatásra.

Elég homályos az ügy, mindenesetre a rendező szóvivője útján arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy „személyes egészségügyi problémák adódtak, melyek Bryan Singert és családját érintik”, ezért határozatlan időre szüneteltetik a Bohemian Rhapsody című, a Queen-együttesről és Freddie Mercuryról szóló film forgatását.

Rami Malek Freddie Mercuryként

 


A rendező a Hálaadásnapi szabadságolások után egyszerűen nem tért vissza a munkába, és a THR információi szerint már a munkafolyamat során gondok adódtak: a rendező és a film főszereplője, a Freddie Mercuryt alakító Rami Malek között több konfliktus is akadt. A 20th Century Fox nem örül a fejleményeknek, már csak azért sem, mert elvileg 2018 decemberében már bemutatnák a filmet.

Singert egyébként még 2014-ben azzal vádolták meg, hogy kiskorúakat kötelezett meztelen zuhanyzásra még 1997-ben, egy filmforgatáson, valamint egy 17 éves fiú ellen elkövetett nemi erőszakkal is vádolták. Akkor nem lett belőle ügy, de elképzelhető, hogy a mostani szexuális zaklatások napvilágra kerülésével őt is elérte végzete.

via BBC