Timothée Chalamet szerelmes kannibál lesz – ELŐZETES

A Szólíts a neveden után az ifjú színész ismét Luca Guadagnino rendezővel dolgozott.

A 2017-es Szólíts a neveden után Timothée Chalamet ismét összeállt Luca Guadagnino rendezővel,  a Bones and All (Csontok és minden) című filmet az augusztus 31. és szeptember 10. közt zajló Velencei Filmfesztiválon mutatják be – Guadagnino  legutóbbi világpremierje a fesztiválon a Suspiria 2018-as remake-je volt. A Camille DeAngelis azonos című regénye alapján készült coming-of-age történet egy kannibál szerelmespárt, Marent (Taylor Russell) és Lee-t (Chalamet) mutat be, amint körbeutazzák Amerikát.

Guadagnino korábban így mesélt filmjéről:

Van valami a jogfosztottakban, a társadalom peremén élő emberekben, ami vonz és megérint. Látni akarom, milyen lehetőségeik vannak abban a lehetetlen helyzetben, amivel szembesülnek. A film számomra egy meditáció, arról, hogy ki vagyok én, és hogyan tudom legyőzni azt, amit érzek, különösen, ha ez olyasmi, amit nem tudok magamban kontrollálni. És végül, és ez a legfontosabb, mikor leszek képes megtalálni magam egy másik ember tekintetében?

Russell és Chalamet mellett olyan kiváló színészek játszanak a produkcióban, mint Michael Stuhlbarg, Mark Rylance, André Holland, Chloë Sevigny, David Gordon-Green, Jessica Harper és Jake Horowitz. A forgatókönyvet David Kajganich írta, aki korábban már a Suspiriában és a Vakító napfényben című filmben is együtt dolgozott a rendezővel.

A romantikus kannibálfilm november 23-án debütál a mozikban.