Titokban Russell Crowe is csatlakozott az új Thor-film stábjához

De azt még egyelőre nem tudni, kit is alakít pontosan Taika Waititi 2022-re elkészülő szuperhősös blockbusterében.

Állítólag a furcsa humorú új-zélandi rendező, Taika Waititi egészen a 2022-es premierig titokban akarta tartani, hogy a Gladiátor sztárja, Russell Crowe is szerepel a Thor: Love and Thunderben. Sajnos azonban nem jött be a terve, és idejekorán kiderült a dolog a szemfüles rajongóknak és újságíróknak köszönhetően, akik észrevették, hogy az 56 éves sztár is Ausztráliában bulizik a Marvel-blockbuster-stábjával. Sőt, Crowe-t még március 26-án, pénteken is látták néhányan, amint Taika Waititi rendező, Natalie Portman, Isla Fisher, a Thort alakító Chris Hemsworth, és Hemsworth felesége, Elsa Pataky mellett ül egy ausztrál rögbimérkőzésen.

Russell Crowe a Gladiátorban (forrás: UIP)

 

No persze az is megeshet, hogy az új-zélandi születésű Russell Crowe csak simán hazalátogatott, és úgy volt vele, hogy ha már amúgy is ott forog a szomszédban egy Marvel-blockbuster, hát akkor találkozik a hollywoodi ismerőseivel is. Taika Waititi őrült humorát ismerve azonban inkább az lehet a háttérben, hogy Crowe valóban fel fog bukkanni a Thorban valami vicces mellékszerepben, ugyanúgy, ahogy a Thor: Ragnarökben is benne volt Matt Damon, mint Loki, Sam Neill, mint Odin és Chris Hemsworth testvére, Luke Hemsworth, mint Thor. Az utóbbi három színész ugyanis egy asgardi színdarabban adták elő Thor és Loki történetét, miközben az igazi Loki (Tom Hiddleston) Odinnak álcázva magát nagyokat nevetgélt a trónon ülve. A rajongók pedig annyira megkedvelték a cameózó triót, hogy Matt Damonék a hírek szerint a Thor: Love and Thunderben is vissza fognak térni, mint pót-Loki, pót-Odin és pót-Thor.

Forrás: Kevin Winter/Getty Images

 

És ha már visszatérő szereplők: Waititi 2022-es filmjében ismét Jane Fosterként láthatjuk majd Natalie Portmant (ő lesz az új, női Thor!), de tiszteletét teszi Chris Pratt is, mint A galaxis őrzői-filmek Űrlordja. Új szereplő is akad persze: Christian Bale alakítja majd az új főgonoszt, Gorrt, az istenek mészárosát.  Egy ilyen csapatban tényleg ott a helye Russell Crowe-nak is, nem igaz? (via Uproxx.com & The Hollywood Reporter)