Tom Cruise megkérte Emily Bluntot, hogy ne legyen már olyan p**ci

A szóváltásra A holnap határa forgatásán került sor.

Emily Blunt volt a vendége Jason Bateman, Sean Hayes és Will Arnett podcastjének, a SmartLessnek, ahol többek közt arról is mesélt, mennyire megterhelő volt a 2014-es A holnap határa című akció-scifi forgatása.

A színésznő Tom Cruise partnereként egy olyan katonát alakít, akinek űrből érkezett idegenekkel kell harcolnia. Blunt szerint az általuk viselt katonai felszerelések nagyszerűek lettek volna, ha CGI-vel csinálják meg őket, de az alkotók „praktikus és tapintható” jelmezeket akartak.

Amikor az ember azt hallja, hogy 'tapintható', kellemes és kényelmes dologra gondol. De semmi kellemes nem volt abban, hogy ezeket a ruhákat viseljük"

- mondta a színésznő, hozzátéve, hogy a felszerelése körülbelül 39 kilót nyomott. "Amikor először felvettem, egyszerűen elkezdtem sírni Tom előtt, és ő nem tudta, mit tegyen. Azt mondtam: 'Tom, nem tudom, hogyan fogom végigcsinálni ezt a forgatást, és egy kicsit pánikolok emiatt'. Ő csak bámult rám sokáig, nem tudta, mit tegyen, és azt mondta:

'Ugyan már, ne legyél már ilyen p**ci, oké?'"

Blunt jót nevetett ezen a beszóláson, és végül túlélték a forgatást, de a felkészülés és az edzés "intenzív volt". A színésznő ráadásul egy kaszkadőrmutatvány közben megsérült. A magasból kellett leérkeznie a földre drótok segítségével, de a válla helyett az arcán landolt.

A film folytatását 2019-ben jelentették be, Blunt és Cruise is visszatért volna, de a színésznő tavaly úgy nyilatkozott, hogy nem tudja, hol tart most a projekt. A forgatókönyvet viszont olvasta, és azzal elégedett volt.

Via: EW