Tom Cruise nagyon jól érzi magát a Top Gun 2 forgatásán

Az 56 éves sztár kirobbanó formában van, katonákkal parolázik egy haditengerészeti támaszponton.

Bár majd csak 2020 júniusában kerül mozikba a Top Gun 2, Tom Cruise már idén nyáron elkezdte forgatni a filmet. Korábban ki is szivárgott néhány fotó róla, az egyiket például Luke Scott, Ridley Scott fia tette ki az Instagramjára (az 1986-os Top Gunnak Luke nagybátyja, Tony Scott volt a rendezője, az unokaöcs a folytatást társ-forgatókönyvíróként jegyzi).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Set life #topgunmaverick #tomcruise #flighttraining

LUKE SCOTT (@freescottluke) által megosztott bejegyzés,

Az új forgatási fotók szintén a közösségi médiában bukkantak fel: egy BBQuintin nevű felhasználó például örömmel újságolta el, hogy az amerikai haditengerészetnél szolgáló nagybátyja hajóján vettek fel jeleneteket a Top Gun 2-höz.

De egy másik fotó is előkerült, ahol Tom Cruise valószínűleg egy igazi amerikai támaszponton parolázik az egyenruhás katonákkal.

A Top Gun 2 sztorijáról jelenleg csak annyit tudni, hogy vegyesen lesznek benne fiatal vadászpilóták és veterán öregek. Utóbbiak közé tartozik Val Kilmer is, aki Icemanként tér vissza a folytatásban. De a többi főszereplő névsora is igen impozáns: Jennifer Connelly, Glen Powell, Miles Teller, Jon Hamm, Jay Ellis és Ed Harris. Már csak azt lenne jó tudni, hogy a Joseph Kosinski rendezésében készülő második résznek is lesz-e olyan menő zenéje, mint a régi Top Gunnak? (via Movieweb)