Tom Hanks megint hívatlanul állított be egy esküvőre

A sztár nagyon szeretheti az Ünneprontók ünnepe című filmet, mert rendszeresen valóra váltja az abban látottakat, és időnként felkeresi vadidegen emberek lagziját.

„Hahó, Tom Hanks vagyok. Szabad egy közös képet a menyasszonnyal?”

– lépett oda Pittsburghben az éppen az A Man Called Otto című filmet forgató színész Grace Gwaltney-hoz, aki természetesen beleegyezett a furcsa kérésbe, így több közös fotó is készült vele, a seregnyi nyoszolyólánnyal és Hanksszel (az egyik az alábbi Instagram-poszt utolsó oldalán tekinthető meg).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rachel Rowland (@rachelrowland) által megosztott bejegyzés


És ami még furcsább, hogy mindez nem először fordult elő. 2008-ban a sztár az Angyalok és démonok olaszországi forgatásán vett ki egy kis szünetet, hogy az oltárhoz kísérjen egy arát, majd 2016-ban egy kis joggingolás közben a Central Parkban lepett meg egy jegyespárt, akiktől még azt is megkérdezte, hogy levezetheti-e a ceremóniát, majd saját közösségi oldalaira is kirakta a közös képet.


2018-ban pedig Hanks azzal fakasztott örömöt, hogy egy személyesen írt levéllel és saját fotójával köszöntötte azt az alabamai párt, akik meghívták az esküvőjükre – amin sajnos nem tudott részt venni, de ily módon legalább kimentette magát. Tavaly viszont megint el tudta játszani az Ünneprontók ünnepét: akkor a Santa Monica-i tengerparton kapta el a két menyasszonyból álló párt egy közös fotóra.


„Mindannyian teljesen kész voltunk. Elkezdtünk sikoltozni, annyira lesokkolódtunk.

Olyan elragadó és kedves volt, ahogy vártuk tőle: amikor a nyoszolyólányok kiáramlottak a limuzinból, mindenkivel szívesen pózolt, majd gratulált, és olyan hirtelen tűnt el, amilyen hirtelen felbukkant” – emlékezett vissza a legújabb, pittsburgh-i eseményekre az esküvői fotókat készítő Rachel Rowland.


(via EW, CBS News)