Tom Holland improvizálta a Bosszúállók: Végtelen háború szívszorító jelenetét

Nagyon spoileres, hogy pontosan mit, mindenki saját felelősségre kattintson!

Vigyázat, spoilerveszély!

Alig egy hete mutatták be a legújabb Marvel-szuperhősfilmet a Bosszúállók: Végtelen háborút, máris 808 millió dolláros bevételt csinált. A kisebb hadseregnek is beillő főszereplőgárda sorra adja az interjúkat, a képregényrajongók pedig naná, hogy minden apró kulisszatitokra kíváncsiak – vagyis szinte biztos, hogy minden második nap lesz valami Bosszúállókkal kapcsolatos kikacsintás és forgatási érdekesség, pont úgy, ahogy tavaly óta minden napra jut valami Star Wars-hír.

Az első ilyen kulisszatitok már be is futott. A Végtelen háború egyik rendezője Joe Russo (a másik rendező egyébként a testvére, Anthony Russo) egy sajtókonferencián mesélte el, hogy Tom Holland improvizálta a mondatait a szívszaggató fináléban, amikor semmivé porladt. A rendező ugyanis csak annyi instrukciót adott a Pókember - Hazatérés ifjú sztárjának, hogy „csinálj úgy, mintha nagyon nem akarnál elmenni valahonnan”! Holland ezt szó szerint vette, így a film végén, amikor Peter Parker a könnyeivel küszködve belekapaszkodik mentorába, Tony Starkba, miközben már félig kiradírozódott a valóságból, valami olyasmit habog:

Nem vagyok túl jól. Nem akarok még elmenni!

A többi karakternek (Vízió, Skarlát Boszorkány, Fekete Párduc, Dr. Strange, Sólyom, Bucky, Star Lord, Groot, Drax, Mantis) viszont nem volt ilyen emlékezetes búcsúja. Nick Fury és Maria Hill stáblista utáni jelenetét kivéve általában csak csendben elporladtak, kifakultak a valóságból, és ha szerencséjük volt, talán egy életben maradt Bosszúálló épp a nevüket kiáltozta mellettük. Persze valószínűleg fel fognak támadni Thanos legyőzése után a következő részben, de arra egészen 2019-ig kell várni. (via Digital Spy)