Újabb bombasztikus előzetest kapott a Barbie-film

Ryan Gosling pedig elárulta, milyen ajándékokkal bombázta őt a forgatás alatt Margot Robbie.

Idén nyáron kerül mozikba a világszerte várt Barbie mozifilm, amelyben a címszereplőt alakító Margot Robbie tényleg szakasztott úgy néz ki, mint a híres-neves játékbaba életnagyságú verziója, Ryan Gosling pedig eszelősen vicces a hidrogénszőke bájgúnár, Ken szerepében.

Ráadásul a minap megjelent új előzetesből kiderül, hogy Barbie az életre kelt Barbie-világban is pont úgy lebeg bele a Barbie-házból a Barbie-autóba, mint amikor a kislányok Barbie-znak a gyerekszobában.

 

 

Ryan Gosling egyébként egy őrült kulisszatitkot is elmesélt erről az egyre őrültebbnek tűnő Barbie-filmről. Nevezetesen azt, hogy a method acting bűvöletében égő Margot Robbie pont az inverzét művelte a forgatás alatt annak, amit anno Jared Leto művelt, amikor a Suicide Squad idején átlényegült Jokerré, és szapulta a kollégáit:

A színésznő patkányok és összeragadt oldalú Playboy magazinok helyett minden nap egy rózsaszín masnival átkötött ajándékot küldött neki „Barbie-tól Kennek” felirattal.

A színész példákat is mondott arra, mik lapultak a küldeményekben:

Mindegyik [ajándék] a tengerparttal volt kapcsolatos. Például puka kagylók [Hawaii egyes strandjain megtalálható, kúpos csigaházak], vagy egy tábla, amin az állt, hogy »Imádkozz a szörfözésért«, hiszen Ken élete csakis a tengerpartról szól. Sosem jöttem rá, hogy ez mit akart jelenteni, de úgy éreztem, mintha [a színésznő] segíteni próbálna ezekkel az ajándékokkal, amiket küld, hogy jobban megértsem Kent.

 

(via Hollywood Reporter & Uproxx)