Újabb sztár csatlakozott az élőszereplős Susi és Tekergőhöz

Janelle Monáe énekesnő a palotapincsi Peg szerepét kapta meg a filmben, ahol Tessa Thompson lesz Susi, a spániel.

Lassan nem marad olyan Disney-film, amiből ne készülne élőszereplős remake. Az Alice, a Hamupipőke, A dzsungel könyve és a  Szépség és a Szörnyeteg után már célegyenesben van az Aladdin, a Dumbo, Az oroszlánkirály és a Mulan, nemrég pedig bejelentették a Lilo & Stitch új verzióját is. Épp ezért nem lepődtünk meg, amikor márciusban kiderült, hogy hamarosan az 1955-ös Susi és tekergő (eredeti címén: Lady and the Tramp) is élőszereplős változatot kap.

Ráadásul nem is akármilyen stáb fog dolgozni rajta!

  • A rendező a Vissza a jövőbe-trilógia atyja, Robert Zemckis lesz.
  • A Westworld és a Creed 1-2 sztárja, Tessa Thompson kapta meg Lady, a törzskönyvezett, szép és elkényeztetett spániel szerepét (a magyar változatban ő volt Susi).
  • A színészkedés mellett egy ideje már forgatókönyveket is író Justin Theroux lesz Tramp, a bohém kóbor kutya (nálunk: Tekergő).
  • A legfrissebb bejelentés pedig úgy szól, hogy a népszerű r&b énekesnő, Janelle Monáe a palotapincsi Peg szerepét kapta meg. 

A Susi és Tekergő filmváltozata a tervek szerint 2019-re készülne el. Viszont a Disney vezetősége nem feltétlenül a mozikban akar vele kasszát robbantani, inkább ezt szánná majd az egyik húzónévnek a szintén 2019-ben elstartoló, saját streaming szolgáltatójánál. (via NME.com)