Újra bíróságra mehet Amber Heard

A London Fields című film körüli balhé miatt perelik a producerek.

A Johny Deppel történt viharos válása után most újra bíróságra járhat Amber Heard, akit  a London Fields című misztikus thiller körül kialakult botrányok miatt perelt be a film producere 10 millió dollárra. A vád szerint azzal, hogy szabotálta a bemutatókat és rossz hírét keltette a filmnek súlyos anyagi veszteséget okozott a producereknek. 

A London Fields a Torontói Nemzetközi Fesztiválon debütált, a kritikusok csúnyán lehúzták. Matthew Cullen rendező  Chris Hanley és Jordan Gertner producereket csalással vádolta, erre válaszul a producerek szerződésszegéssel vádolták meg Cullent, aztán szépen mindenki beperelte a másikat.  Állítólag Cullen nem lett kész időre a végső verzióval, ezért a producerek gyakorlatilag elvették tőle a nyersanyagokat és ők fejezték be a végső vágást, amivel persze a rendező nem értett egyet. Emiatt Cullen és Heard szövetkeztek és a vádak szerint Heard szabotálta az utómunkálatokat is. 

Heard most úgy került képbe, hogy a producerek szerint szövetkezett a rendezővel és a film ellen kampányolt. A kereset szerint egyébként az egész konfliktus egyik lényeges alapja Heard meztelen jeleneteinek száma, amit a kereset szerint a színésznő drasztikusan csökkenteni akart, de producerek szerint tudta, hogy a szerep megkívánja a sok meztelen jelenetet. Heard megjelent a Torontói Filmfesztiválon is, de ott a london Fields című filmet szóba sem hozta, ráadásul a vád szerint az ügynöke amellett kampányolt, hogy ne mutassák be.