Újra együtt Brad Pitt és George Clooney

Az Ocean’s-filmek és az Égető bizonyíték után a két sztár az új Pókembereket rendező Jon Watts produkciójában játszik ismét együtt. Ez lesz a hatodik közös projektjük.

A szóban forgó filmről annyit lehet tudni, hogy egy thriller, amit Watts ír és rendez, és az egyik producere is ő lesz, és máris tucatnyi nagy stúdió (köztük, az Apple, a Netflix, a Lionsgate, az Amazon, a Universal és a Sony) verseng azért, hogy náluk forgassák.

A produceri munkálatokban Watts oldalán Clooney és Pitt is részt vesznek, Smokehouse Project, illetve Plan B nevű cégükön keresztül. A sztoriról mindössze annyi szivárgott ki, hogy két alvilági „problémamegoldó”-ról szól, akiket ugyanarra a melóra bérelnek fel.

Pitt és Clooney az Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik premierjén. Forrás: Kevin Winter / Getty Images


A két sztár közös munkáinak sora még a 2001-es Ocean’s Elevennel kezdődött, majd mindketten játszottak a heist movie 2004-es második és 2007-es harmadik részében is. Időközben felbukkantak a 2002-es Egy veszedelmes elme vallomásaiban is (Clooney rendezésében Pittnek csak egy cameója volt), legutóbb pedig a 2008-as Égető bizonyítékban szerepeltek együtt.

A pályát videókliprendezőként kezdő Jon Watts a 2017-es Pókember: Hazatéréssel tört be a filmvilágba, ami olyan sikeresnek bizonyult, hogy ő rendezhette a 2019-es Pókember: Idegenben és a decemberben érkező Pókember: Nincs hazaút című folytatásokat is. A Clooney-Pitt projekttel mutathatja meg először, hogy mit tud a Marvelen kívül blockbusterek világában.


(via Collider)