Újra mozikba kerül az első három Rambo

A Pannonia Entertainment áprilistól májusig tart retrómaratont országszerte a mozikban Sylvester Stallone kultfilmjeinek 4K-s változatával.

A Pannónia Entertainment a tavasz második felébem országos forgalmazásban mutatja be Sylvester Stallone első három Rambo-filmjét. A 4K-s felújítások áprilisban és májusban lesznek láthatóak heti bontásban. A vetítések többsége szinkronos lesz, de a Cinema MOM-ban feliratos lehetőség is rendelkezésre áll majd az eredeti hangsávot előnyben részesítőknek.

Forrás: Pannonia Entertainment

 

Az nosztalgiamaraton az 1982-es Rambo – Első vérrel indul április 13-19. között. Ez a regényadaptáció még messze nem azt a sztereotip Rambót ábrázolta, amit aztán a folytatások szépen átformáltak: az Első vér egy visszafogottan haladó, de azért emlékezetes akciókkal dúsított, néhol thrilleres macska-egér játék volt, ami mögött egy helyét nem találó vietnámi veterán mély drámája húzódott meg valójában.

Az 1985-ös Rambo 2 április 20-26. között, az 1988-as Rambo 3 pedig április 27-től május 3-ig kerül levetítésre. Az izomkolosszus akcióhős az előbbiben visszatér Vietnámba hadifoglyokat menteni, utóbbiban pedig az orosz-afgán konfliktusba keveredeik bele, hogy megmentse egyetlen barátját, útközben több tucat hullát hagyva maga után.

 


A Pannonia Entertainment tehát várja a mozikban mindazokat, akik már a másolt VHS-kazettás korszakban megszerették a fejkendős szuperkatonát, de azokat is, azokat, akik csak most ismerkednének meg vele, immár modern fejjel szemlélve a ’80-as évek kultikus akcióhősét.