Újra összeállt a Vissza a jövőbe két sztárja, Michael J. Fox és Christopher Lloyd!

Marty McFly és az időutazást feltaláló Doki egy jótékonysági pókerverseny kedvéért fotózkodtak együtt.

A Vissza a jövőbe-rajongók legnagyobb örömére csütörtökön összeállt néhány fotó erejéig a 80-as évek népszerű időutazós filmjeinek két sztárja, Michael J. Fox és Christopher Lloyd. Az apropót az szolgáltatta a közös képekhez, hogy mindketten részt vettek azon a jótékonysági pókerversenyen, amit Michael J. Fox Parkinson Alapítványa szervezett, melynek célja a Parkinson-kór gyógymódjának megtalálása.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Going 88mph for the @michaeljfoxorg Poker Night ♠️ ♦️

Christopher Lloyd (@mrchristopherlloyd) által megosztott bejegyzés,

A két sztár az Instagramon is megosztotta a közös fotókat. Christopher Lloyd azt kommentelte a kép mellé, hogy „88 mérföld/órás sebességgel Michael J. Fox póker estjén!”, míg Fox ezt írta: „All in – Christopher Loyddal Michael J Fox póker estjén.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

All in with @mrchristopherlloyd at @michaeljfoxorg Poker Night!

Michael J Fox (@realmikejfox) által megosztott bejegyzés,

Az utóbbi időben ismét felröppentek olyan pletykák, hogy esetleg folytatás vagy remake készülne a Vissza a jövőbe-trilógiához. Legutóbb akkor kaptak szárnyra ilyen híresztelések, amikor egy vicces deepfake videó bemutatta, milyen lenne a Vissza a jövőbe Michael J. Fox és Christopher Lloyd helyett Tom Hollanddal és Robert Downey Jr.-ral a főszerepben. Új rész vagy remake azonban valószínűleg nem fog készülni egyhamar: a franchise alkotói, Robert Zemeckis és Bob Gale ugyanis csak egy színpadi változatra adtak eddig engedélyt, és évek óta mereven elzárkóznak az eredeti trilógia bármiféle folytatásától. (via Movieweb)