Végre megtudhatjuk, miért motorozgatott a Fekete Özvegy Budapesten!

De majd csak jövőre, a Black Widow mozifilmből, amiben akár még Sólyomszem, azaz Jeremy Renner is feltűnhet!

A magyarországi Marvel-rajongók bizonyára mindig felujjongtak örömükben, akárhányszor csak meghallották a Bosszúállók-filmekben, hogy milyen kemény bevetése volt anno Budapesten a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek. Scarlett Johansson nemrég megerősítette, hogy az idénről 2021 májusára átrakott, részben pont Budapesten forgatott Fekete Özvegyben a rajongók „végre megtudják, mi is történt ott valójában”.

Forrás: Fórum Hungary

 

Ez a film ugyanis előzménysztori lesz, hiszen Natasha Romanoff feláldozta magát a Bosszúállók: Végjátékban Thanos legyőzése érdekében, most viszont a múltjába nyerhetünk bepillantást. Az Amerika Kapitány: Polgárháború idején játszódó történetben a Vasemberrel szembeforduló Fekete Özvegy titokban az egykori kommunista blokkba utazik, hogy ott szembenézzen a bűnös múltjával, és besegítsen a régi harcostársainak, a másik Fekete Özvegynek, Yelena Belovának (Florence Pugh), a Vasszűznek (Rachel Weisz) és a Vörös Védelmezőnek (David Harbour) elkalapálni pár randalírozó szuperkatonát, akiket Taskmaster, azaz Kiképző irányít. Itt fog fontos szerepet kapni a sokat emlegetett budapesti bevetés:

Arra gondoltunk, hogy ha nem megyünk vissza Budapestre, és nem tudjuk meg, mi történt ott, akkor az emberek elégedetlen lesznek. Én is kíváncsi voltam, mi is történt ott. Gyakran beszélgettünk arról, mi folyik Natasha fejében. Valójában azt gondolom, hogy Natasát kísérti a tény, hogy van egyfajta bűnös múltja. A sok elvarratlan szál és a benne élő bűntudat mind abból fakad, ami Budapesten történt. A Fekete Özvegy mozifilm nem arról fog szólni, mi történt Budapesten, de hatalmas mankó lesz számunkra, hogy megértsük a Natasha lelkén nyomó teher súlyát.

Ebből ugyan sok konkrétum nem derül ki, de még akár az is lehet, hogy Sólyomszem, azaz Jeremy Renner is feltűnik majd a filmben. Sőt, akár még több információt kapunk a Fekete Özvegyeket, azaz a KGB elit ügynöknőit kiképző Drejkovról, és a lányáról, amivel kapcsolatban Loki tett homályos utalásokat az egyik korábbi Bosszúállók-mozifilmben. (via Movieweb)