Vin Diesel már az utolsó Halálos iramban-filmre készül

A 2025-ben érkező Fast X: Part 2 lehet a vége a 2001 óta tartó, őrült tempójú autózásnak.

Vin Diesel már korábban is megpendítette, hogy a 2025-ben érkező Fast X: Part 2 (Halálos iramban 11? Halálos iramban 10 - Második rész?) lesz a 2001-es első rész óta töretlen népszerűségnek örvendő autós franchise utolsó felvonása. Az Instagramon nemrégiben közzétett nyilatkozatában ugyanis többször is utal a sorozat fináléjára, és megköszöni a rajongóinak a lelkesedésüket és támogatásukat.

 

Forrás: UIP-Duna Film

 

A sztár teljes nyilatkozata alább olvasható:

Most fejeztük be a hét végi villámmeetingünket az írókkal és az egész csapattal. Azt mondani, hogy a finálé körüli izgalom hihetetlenül erős volt, még enyhe kifejezés! Atya gatya! Annyira izgalmas! Miközben mindenki felpörögve és izgatottan indult a hétvégére, mindannyian eszembe jutottatok... Eszembe jutott az a számtalan pillanat, amikor a ti lelkesedésetek és szenvedélyetek lett a kreatív utazásunk hajtómotorja. A sorozat iránti elkötelezettségetek egyedülálló hatással volt a sikerre és a fejlődésre... Ahogy a legkisebb lányom mondaná, ez nagyon mély dolog. Köszönöm, hogy a tartóoszlopai voltatok ennek a világra szóló történetnek, ami miattatok mára túlmutat a mozivásznon. Ez a nagy finálé nem csak egy befejezés; ez annak a hihetetlen családi köteléknek az ünneplése, amelyet együtt építettünk fel. Remélem, büszkék vagytok ránk!

Mint ismeretes, a sztárparádét felvonultató Halálos iramban 10 befejezése hatalmas nagy cliffhanger volt: Dominic Toretto testvére, Jakob Toretto (John Cena) feláldozta magát, hogy megmentse Dom fiát, Briant, aki épphogy csak megmenekül az ügyeletes főgonosz, Dante (Jason Momoa) karmaiból. Eközben Letty (Michelle Rodriguez) egy sarkvidéki börtönben találja magát Cipherrel (Charlize Theron) együtt, ám nem várt megmentőként felbukkan egy tengeralattjáróval Gisele (Gal Gadot), akit a Halálos iramban 6 eseményei után mindenki halottnak hitt. A stáblista közepén aztán az is kiderült, hogy Dwayne Johnson is visszatér a franchise-ba a nagy fináléban mint Luke Hobbs, a börtönt is megjárt egykori szövetségi ügynök, aki újra szolgálatba helyezte magát, és leleplezte Dante bűnszervezetét – így ő is az alvilág királyának célpontja lett.

(via Collider)