ASUS Zenbook S 16 OLED - Ismerd meg a vizuális élmény új dimenzióját

Kedvenc filmjeid és sorozataid még soha nem néztek ki ilyen jól. A vadonatúj ASUS Zenbook S 16 OLED egy olyan vizuális ünnep, amelyet minden nap élvezhetsz.

Add át magad az élményeknek

A Zenbook S 16 OLED egy lenyűgöző 16 hüvelykes, 3K OLED panellel büszkélkedhet. Az OLED technológia legfőbb előnye a tökéletes feketék és a végtelen kontrasztarány, amely szinte életre kelti a képeket és videókat. A színek élénkek és pontosak, így a vizuális élmény minden eddiginél valósághűbb. A HDR támogatásnak köszönhetően a fények és árnyékok még részletesebben jelennek meg, így a filmek és sorozatok még magával ragadóbbak lesznek. A Harman Kardon szakértői által hangolt hangrendszer hat hangszórója tiszta, részletes és dinamikus hangzást biztosít legyen szó kedvenc előadód koncertjéről vagy a legújabb akciófilmről.

Kifinomult dizájn

Az ASUS újdonsága nem csak a belső értékeire építi a sikerét. Az elegáns, minimalista dizájn és a prémium anyagok tökéletes harmóniát alkotnak. A vékony és könnyű kialakításnak köszönhetően a laptopot bárhová magaddal viheted, hiszen mindössze 1,1cm vékony és alig 1,5kg. A fedlapot borító ASUS-exkluzív Ceraluminum technológia mindamellett, hogy ellenáll a kopásnak és az ujjlenyomatokat sem gyűjti, még páratlan vizuális megjelenést is kölcsönöz a skandináv fehér színen tündöklő újdonságnak.

Teljesítmény és hatékonyság

A kiváló kijelző mellett a Zenbook S 16 OLED a teljesítmény terén sem okoz csalódást. A legújabb AMD Ryzen™ AI 9 HX 370 processzornak köszönhetően könnyedén megbirkózol majd a mindennapi feladatokkal, még akkor is, ha azokat egyszerre csinálnád. Ráadásul a Windows 11 és az ASUS mesterséges intelligencia-alapú megoldásaival új szintre emeli a hatékonyságot és a felhasználói élményt. A továbbfejlesztett videohívásoktól kezdve a valós idejű feliratokig és a fotókon a háttér eltávolításáig olyan, mintha egy személyes asszisztens lenne a kezedben, aki egyszerre tud segíteni a munkában, a kreatív alkotásban és a kikapcsolódásban. Akár kreatív munkát végzel, akár játékot játszol, a Zenbook S 16 OLED mindig készen áll.

Az ASUS Zenbook S 16 OLED egy olyan laptop, amely egyesíti a stílust, a teljesítményt és a hordozhatóságot. Ha egy olyan eszközt keresel, amely minden igényedet kielégíti, akkor a Zenbook S 16 OLED a tökéletes választás lehet számodra. Az újdonság már elérhető a hivatalos ASUS online márkaboltban.