Tarzan™ Park

Élményekkel teli kikapcsolódás az egész családnak! Hőségben is tökéletes választás!

Kalandos, Óriás, Biztonságos! Így jellemezhető a közel 2 hektáron elterülő családi játszópark, az újpesti Tarzan™ Park. Ha a nyári vakáció ideje alatt szabadtéri programot keresel 1 és 14 év közötti gyermekeid számára, akkor próbáljátok ki együtt az ország legnagyobb szabadtéri családi játszóparkját, a Tarzan™ Parkot!

Nyári szünidei nyitva tartás:

június 01 – augusztus 31. között

Hétfő - Vasárnap: 9.00 – 19.00

 

A felfedezésre váró óriáscsúszdák és tornyok, a kalandos kalózhajó, a biztonságos kötélhinták és a különleges mászókák előcsalogatják a gyermekekből a kalandvágyat, játék közben tehetik próbára ügyességüket. A nyári kánikula idején a Parkban található egyedülálló vízi élménypark, a Placcs Placc játékai a gyermekek azonnali kedvencei lesznek.

A 13 óriás játékszigeten található, legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelő, esztétikus, természetes anyagokból készült játékok nagyban fejlesztik a gyermekek mozgáskoordinációját is. A füves területek piknikezési lehetőséget kínálnak, amihez a Parkban pokrócok is kölcsönözhetők, így az egész család közösen falatozhat, napozhat vagy akár pihenhet egy jót. A játék közben megéhezett gyermekeket a Tarzan™ Terasz is egész nap széles választékkal, meleg és hideg ételekkel és hűsítő italokkal várja.

Augusztus végéig a hétfők kísérőjegymentes napok: minden megvásárolt gyerekbelépő mellé egy felnőtt kísérő ingyenesen léphet be. Állandó engedményként a hét bármelyik napján zárás előtt két órával 50% kedvezménnyel válthatók jegyek. A nyári időszakban nyugdíjas igazolvánnyal 600 Ft-os áron vásárolhatók kísérőjegyek.

Elérhetőség:
Tarzan™ Park
cím: 1046 Budapest, Tábor u. 26-28.
weboldal: www.tarzanpark.hu