2023 februárjában érkezik Magyarországra az újabb streamingszolgáltató

Már csak pár hónapot kell aludni, és megérkezik a SkyShowtime.

Az új, európai streamszolgáltató, a SkyShowtime még idén decemberben megérkezik Bosznia-Hercegovinába, Bulgáriába, Horvátországba, Koszovóba, Montenegróba, Szerbiába és Szlovéniába, de itthon se kell sokat várni, hiszen 2023 februárjától Magyarországon, Albániában, a Cseh Köztársaságban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is bevezetik a platformot. 

A SkyShowtime

a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME, a Sky Studios és a Peacock tartalmait gyűjti össze.

A filmek és sorozatok mellett dokumentumfilmeket és helyi gyártású tartalmakat is kínál a hamarosan érkező streamszolgáltató.

Még nem tudni, hogy pontosan milyen címeket érhetünk el itthonról, de nagy valószínűséggel érkezik 

  • a Star Trek: Strange New Worlds című sci-fi sorozat
  • az A Friend of the Family című életrajzi sorozat
  • a The Calling című bűnügyi széria 
  • a The Rising című krimisorozat
  • és a Halo, ami az azonos című számítógépes játék alapján készült.

„A SkyShowtime-ot Európa számára találtuk ki,

és most örömmel árulhatjuk el leendő közép- és kelet-európai nézőinknek, hogy hamarosan itt is eljön a SkyShowtime ideje. Izgatottan várjuk, hogy exkluzív hozzáférést biztosítsunk ikonikus és világhírű stúdióink legújabb sorozataihoz és filmjeihez, valamint a minőségi helyi gyártású műsorok prémium kínálatához.” – nyilatkozta Monty Sarhan, a szolgáltató vezérigazgatója.

(via SkyShowtime)