A Bridgerton második évada végre elérhető közelségbe került

Biztos sok rajongó várta már a hírt: 2022. március 25-től válik streamelhetővé a Netflixen minden idők egyik legsikeresebb sorozata, A Bridgerton család folytatása.

Julia Quinn történelmibulvár-regényei hagyományainak megfelelően – amelyeken a széria alapul – a Bridgerton második évada is egy botcsinálta szerelmespárt állít a középpontjába. Ezúttal Lord Anthony Bridgertont (Jonathan Bailey) ismerhetjük meg közelebbről is, aki megpróbál magának megfelelő feleséget találni.

Amikor Kate Sharma (Simone Ashley) és húga, Edwina (Charithra Chandran) megérkeznek Indiából, Anthony udvarolni kezd Edwinának – Kate viszont rádöbben, hogy a nemes úr szándékai a házasságra nem egészen tisztességesek. A felsoroltakon kívül a sorozatban láthatjuk még

Adjoa Andoh-t, Lorraine Ashbourne-t, Harriet Cainst, Bessie Cartert, Shelley Connt, Nicola Coughlant, Phoebe Dynevort, Ruth Gemmellt, Florence Huntot, Martins Imhangbe-t, Claudia Jessie-t, Calam Lynch-et, Luke Newtont, Golda Rosheuvelt, Luke Thompsont, Will Tilstont, Polly Walkert, Rupert Youngot;

és Julie Andrews is visszatér mint Lady Whistledown hangja.


Ahogy arról 2021 legsokkolóbb tévés pillanatai című összeállításunkban is írtunk, valódi megdöbbenést keltett, amikor kiderült:

a Simon Bassetet, Hastings Duke-ját alakító új felfedezett, a körülrajongott Regé-Jean Page kiszáll a produkcióból.

A széria executive producere, A Grace klinikával nevet szerzett Shonda Rhimes ezt követően így próbált kedvet csinálni a folytatáshoz: „Úgy gondolom, hogy egy igazán erős, érdekes és romantikus pár áll a középpontjában. Hihetetlenül izgalmasak és érdekfeszítőek mindketten. Én szívesen nézném őket. Az a célunk, és ha jól végezzük a munkánkat, ez is fog történni, hogy

a nézők ugyanannyira érintetté és érdekeltté váljanak majd ennek a párnak az életében is, mint ahogy az az első évadban történt.”

Hát, hisszük, ha látjuk!


(via Variety)

 

Pokorny Lia az I Love You Babyt énekelte a SZESSÖN próbatermében, amivel Tomi és Jancsó simán fel is vehette volna helyben megalakult zenekarukba.